Blog KelThuza

• Thread starter Deleted member 427
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.

piezol

Jebać życie
1 263
4 235
Temat o kelkucu na jebawce

"Tomasz Paweł Czapla co Ty odpierdalasz, przepraszam bardzo?
Hurr durr prywaty na jebawce, ale prywatnie to byś pewnie nawet nie odczytał, a tutaj może to kurwa zadziała.
Ja wiem, że masz sporo problemów ze sobą, megalomania uderza do głowy i kłóci się z tym, że jesteś definicją przegrywu, ale zachowaj to dla siebie proszę. A dlaczego to piszę?
Otóż Kelthuz od jakiegoś czasu stalkuje Martyna Morisson. I to nie jest krytykowanie poglądów jak mu się nawinie, tylko harde stalkowanie. Potrafi wygrzebać zdjęcie sprzed pół roku, na fapnejdżu który nie ma 100 lajków, na którym jest Martyna nawet nieoznaczona i wrzucać od "atencjuszek", jakieś filmiki na YT gdzie stoi w tle i nawet tam hurr durzyć, że karyni i atencjonuje. Na moim profilu, jak dodam coś z nią, to oczywiście nie miną 2 godziny i komentarz o niej.
Już powszechnie wiadomo, że Kelthuz bez bolca dostaje pierdolca, ale naprawdę, jak nieruchanie uderza do głowy, to są burdele w Polsce, można sobie iść i wspomóc agorystyczny rynek."

piezol

Jebać życie
1 263
4 235
12118688_943919635674724_4606101086070168563_n.jpg

DEZ.informacja

#osobno
118
68
Ja osobiście nie mam żadnej kosy z Kelkucem (bo nie jestem libem) i nie zamierzam analizować jego motywów, ocenię samą treść. Podoba mi się. Najlepszy wolnościowy podcast w Polsce i poza typową dla egomaniaków ignorancją na temat kosmosu i technologii reszta treści wydaje się bardzo sensowna. Spór o żołnierzy USA - obie strony mówiły o czymś innym, więc nie ma jak tego ocenić.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom