A
Artur Nowak
Guest
Kelthuz kapitalistą? a ile fabryk czy innych środków produkcji posiada?
Spory o definicje zawsze na propsie!
No przecież ma gitarę, mikrofon, komputer a także umiejętności itp. które wykorzystuje do produkcji muzyki. Od kiedy to kapitałem musi być zaraz kilka fabryk?Kelthuz kapitalistą? a ile fabryk czy innych środków produkcji posiada?
Wg. słownika PWN:No przecież ma gitarę, mikrofon, komputer a także umiejętności itp. które wykorzystuje do produkcji muzyki. Od kiedy to kapitałem musi być zaraz kilka fabryk?
No przecież ma gitarę, mikrofon, komputer a także umiejętności itp. które wykorzystuje do produkcji muzyki. Od kiedy to kapitałem musi być zaraz kilka fabryk?
1. «dość duży»jaka jest definicja "znacznego"?
jaka jest definicja "dość duży", "wazny, znaczący", "wyróżniający sie czymś"?1. «dość duży»
2. «ważny, znaczący»
3. «wyróżniający się czymś»
A idź Pan!jaka jest definicja "dość duży", "wazny, znaczący", "wyróżniający sie czymś"?
Jak ktoś nie ma gitary o już taki kapitał dla nie mogo może być znaczny.
Jak już napisałem - Pojęcia Duże małe odnoszą się do średniej - przetłumaczę ci abyś zrozumiał bardziej twoim językiem.jaka jest definicja "dość duży", "wazny, znaczący", "wyróżniający sie czymś"?
no co kurwa nie pomogłeś tą odpowiedzią ino skomplikowałeś sprawe...A idź Pan!
chyba: duże cyce rudej kobiety...Duże rude Cyce kobiety
No tak jak napisał Artur Nowak. Duży, czyli co najmniej większy od przeciętnego.no co kurwa nie pomogłeś tą odpowiedzią ino skomplikowałeś sprawe...
liczby prosze!!!
od jakiego kapitału jest sie kapitalistą?
dla mnie każdy kto kumuluje kapitał i go pomnaża (w dowolny sposób) jest kapitalistą