Przecież pewnie płaci jakimś studentom za to... zobaczyli Lisowska cover, pomyśleli, że jakiś napaleniec gra na gitarze i zalajkowaliMnie by się nie chciało lajkować każdego komplementu od fanów. Gdyby to jeszcze było coś bardziej wyszukanego...
Mam ciekawsze rzeczy do roboty niż podpierdalanie Kelthuza. On i tak ma w chuj wrogów. Niemniej stwierdzę, że taka sytuacja mnie cieszy. To jest walka ideologiczna!Podobno cwel Cokeman. Pewnie zazdrości Kelthuzowi talentu i fanów.
To jest walka ideologiczna!
Normalna - ja propsuje komunizm a la PRL a on nie.Już ci to lewactwo całkiem mózg wyżarło? Jaka walka ideologiczna?
Normalna - ja propsuje komunizm a la PRL a on nie.
Odnosnie banow dla Kelthuza - pragne przypomniec ze na jego koncie na YT bylo kilka moich audycji ale za mna nikt nie placze
Otwarcie nawet jednoosobowej działalności gospodarczej nie było takie proste. Wilczek miał powiązania z służbami więc mógł. Gdyby to było w PRL takie proste, to nie byłoby reformy Wilczka, a wystarczyłoby stare prawo.W PRL przedsiębiorstwa prywatne zatrudniające bodajże do 100 pracowników były legalne (przynajmniej po Wilczku, ale wcześniej jakieś ich formy też były dopuszczalne, muszę poszukać info na ten temat).
Do końca, bo polski chłop stawiał opór. PGR-y były.Nie skolektywizowano również rolnictwa (jak to uczyniono w Rosji).
Od "kuca" pewnie.Zrozumiałem "kucjata orania" zamiast "krucjata orania".