Blog KelThuza

• Thread starter Deleted member 427
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.

Till

Mud and Fire
1 070
2 288
(nuci) "Na koniec wyspy zabierz mnie, z zapasem amunicji la la la"

Urocze ;).

Till

Mud and Fire
1 070
2 288
Racja. Jak słuchałem jego kawałków i znalazłem jakiś, którego nawet dało się słuchać to potem okazywało się, że to cover Honoru (ze zmienionym tekstem). :)

Szynka

Złota szynka wolnego rynku.
1 209
2 055
K5FyvJJ.png

Chyba jej się podobał cover :D (to z jej oficjalnego fanpage'a)

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Podobno jutro w Faktach tvn ma puścić ten kawałek :)

Till

Mud and Fire
1 070
2 288
Ukryta libertarianka? ;)

A tak na serio to zastanawiam się czyją wnuczką/córką jest, że tak znikąd ją wytrzaśnięto.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Pewnie wystawiła tego lajka bez odsłuchania choćby 15 sekund ;)

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Ale co w tym dziwnego, że zalajkowała "fajną laską jesteś"? Też bym zalajkował :) Jak postawi lajka przy "jesteś szmatą", to wtedy pogadamy :)

Caleb

The Chosen
511
271
https://soundcloud.com/kelthuz/saluth-o-o-o-jutra-nie-bedzie
Kelthuz powinien całkowicie przestawić się na covery, bo tego nawet da się słuchać. I w przeciwieństwie do oryginałów, ma przesłanie :D
To ma być libertariański hymn? A gdzie energia, moc, siara? Dziwnie zmiksowane - ledwo słyszalne gitary, wszystko zagłuszone wokalem nasuwającym skojarzenia z estetyką disco polo. Kawałek na paradę równości. Ej, nie będę już klikać w te wasze linki :confused:

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Jakoś nikt nie zauważa pozytywów twórczości K'T. Muza jak muza, z gustami się nie dyskutuje, jednym się podoba to, a innym tamto...
Mnie się spodobało jedno fajne hasło: "żyjemy mocniej, gdy nie okradają nas". To mu się udało. Można wykorzystać. Poza tym, w całej propagandzie należy się odwoływać do wartości wyższych, by coś osiągnąć. Thomas Paine był w okresie przedrewolucyjnym również atakowany, przez konserwy za "lolkontent", ale bez takich ludzi jak Paine czy K'T wszystkie czyny sprowadzałyby się jedynie do bicia piany, a USA byłyby nadal kolonią i własnością korporacji.

Zbyszek_Z

Well-Known Member
1 021
2 466
Panie i panowie, libertarianie oraz pedofile, fani tru metalu i Mariusza Maxa Kolonki,
Z wyrazami żalu informuję, że konto naszego wielkiego Kieleckiego barda, krula Metalu i oracza lewactwa, Kel'Thuza zostało usunięte przez YouTube. :(

['] ['] [']

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom