Blog KelThuza

• Thread starter Deleted member 427
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.

deith

Active Member
230
169
Robi dobrą robote, przynajmniej coś robi. Działa niszowo więc nie będzie efektu Korwina, że niby wolnościowcom jakąś łatke przypinają czy jak to tam zwiecie etc. etc.

Jak dla mnie same plusy.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Moim zdaniem marnuje się całą tą muzyczno-błazeńską otoczką. Ja wiem, może chciał postawić na kontrowersję, ale wychodzi to raczej tak żenująco moim zdaniem. Co nie zmienia faktu, że jak chce, to nieźle argumentuje. Mógły sobie stworzyć takie normalne i poważne alter ego i merytorycznie orać rozmaitych ludków.

D

decha_131

Guest
Dobre są te notki gdzie wyzywa innych od socjalistów, a ostatnia notka ma tytuł "Dlaczego jesteśmy socjalistami?". Komicznie to wygląda.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
Miasik.net byłby fajny, gdyby nie ta cała gadżetowa otoczka XD
Jak ktoś ma "się kontrolować", a w zamian się szybciej wypalić, znudzić albo dostać jakiejś blokady, to ja już wolę jak się za bardzo nie kontroluje. Sam libertarianizm to nudy, jeśli Kelthuz chce uprawiać metalo-libertarianizm, to tylko cieszyć się, że idea żyje.

Gość niedzielny

Well-Known Member
968
2 124
Z filmiku podlinkowanego przez NŚ miałem niezłą pompę. Wiele dzieł Kelthuza wywołało u mnie podobną reakcję (np. hymn pochwalny na cześć Andrzeja). Najlepszy humor to właśnie ten niezamierzony. Jak dla mnie to dobrze, że można mieć styczność z libertarianizmem również w takiej postaci. Im większa różnorodność, tym lepiej (do pewnych granic oczywiście).

Caleb

The Chosen
511
271
Jak dla mnie to dobrze, że można mieć styczność z libertarianizmem również w takiej postaci. Im większa różnorodność, tym lepiej (do pewnych granic oczywiście).
Ale ja obawiam się, że ta granica została przekroczona. Fajnie jest usłyszeć jakieś metalowe napierdalanie podrasowane libertariańską ideologią, ale do dupy z tym. Owszem, z gustami jest różnie a ja nie jestem osobą je kreującą. Ale na metalu zjadłem sobie zęby i z przykrością muszę stwierdzić, że prędzej łyknę narodowo-socjalistyczny Sunwheel czy Kataxu niż Warraha, Sorcerer i cholera tam wie co jeszcze :oops:

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
Nie każdy patrzy na SB, więc dam tutaj.
My tu pierdolimy, a Kelthuz robi swoje

Saluth o/o/o/ - W stronę Słońca [Lisowska cover]
Wypierdoleni prosto w stronę Słońca, socjaliści spalają się bez końca.
Dziś rakietą z Kazachstanu bez grawitacji pędzą w nieznane.
Piękne. Dobry użytek z oryginalnej muzyki.

Wersja audio - https://soundcloud.com/kelthuz/w-stron-s-o-ca
Wersja audio-video zrobiona przez jakiegoś wiernego fana -

True space rock, dziwki! XD

A

Antoni Wiech

Guest
Nie wiem o co Ci Madlock chodzi, przecież, cytując mistrza:

"My z tych co Korwin, Mises, Rand,
Nie nam lewackich znać mesjaszy
Wrogi nam Hegel, Marks i Kant!"

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Jest już tyle wersji libertarianizmu, że dla korwinowo-pinosiowo-żelaznego też się miejsce znajdzie (obok dziecięco-jelitowego :p ).

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Zobacz lewactwo wyjebane w kosmos... (kosmos, kosmos, kosmos)

:) :)

Trigger Happy

Mądry tato
Członek Załogi
2 946
957
Jedyny kawałek Kela który przesłuchałem 3 razy, refren chwytliwy, "na Utoi otwierasz do nich ogień" nuciłem przy goleniu ... :D

co jest przed "polecą szyby z okien" ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom