Staszek Alcatraz
Tak jak Pan Janusz powiedział
- 2 794
- 8 467
Ale jebło przez noc...
1. Na kilku giełdach na których sprawdzam kurs i kupuje jest oznaczony jako BCC(bitbay i bitmarket24), ale masz rację, że oficjalny ticker to BCH. Niektórzy po prostu stosują wymiennie.@Pestek zamiast pisać głupoty to się doucz. To jest twój kolejny post z którego debilizmy się po prostu wylewają.
Po 1.
BCC to bitconnect, zwykły scam. Bcash o którym piszesz ma ticker BCH.
Po 2.
Rozmiar bloków w BCH nie jest jego zaletą jak to (poraz kolejny) kłamliwie przedstawiasz a powodem centralizowania się.
Po 3.
Litecoin nie jest aktualizowany 4 razy szybciej a ma 4 razy niższy block time co skutkuje wyższym orphan ratem.
@tolep bo po prostu niektóre firmy muszą upaść aby było normalniej.
A co się stało z zasadą, że co nie jest zabronione, to jest dozwolone?
Co to za pokrętne tłumaczenia o niejednoznacznych przepisach prawa?
Pojebało ich tam?
Jeśli bankierzy zbanują transakcje do giełd kryptowalutowych to bitcoinowcy założą własny bank. W czym problem?
No wytłumaczenie ostro kurtuazyjne. Ja bym pozwał ich do sądu.A co się stało z zasadą, że co nie jest zabronione, to jest dozwolone?
Co to za pokrętne tłumaczenia o niejednoznacznych przepisach prawa?
Pojebało ich tam?
A ja sądzę, że trzęsą dupami przez państwem i wyprzedzająco działają dla bezpieczeństwa. Bo jakiś pismak z Wyborczej albo innego TVNu napisze coś w stylu "handlował w banku kryptowalutą a później kupował za nią marihuanen!!" i zaraz się zrobi syf. Nie będzie to miało bezpośredniego związku z obrotem walutą, ale państwowe harcerzyki zaraz będą chciały kontroli i chuj wie czego. Po co sobie robić problemy?W sytuacji, gdy praktycznie mamy przymus korzystania z banków, mogą sobie klientów traktować jak szmaty. Nic w tym dziwnego. Dodatkowo, może sami robią przekręty i nie chcą kierować uwagi organów na transakcje kryptowalutowe.
Ja widzę 2 wyjściaUwierzę w kryptowaluty, gdy nie trzeba będzie wychodzić z nich do normalnego świata poprzez jakieś tradycyjne banki.
Ja bym pozwał ich do sądu.
Porzucamy wymienialność na gotówkę