Bezlitosna masakra kuców na Wykopie

Alu

Well-Known Member
4 634
9 696
Może dlatego, że nim byłeś. A nazywanie wszystkich wokoło kucami jest trochę bez sensu, bo to nie jest forum kuców.

Ostatnia edycja:
T

Tralalala

Guest
To prywatne miejsce. Właściciel może sobie zdecydować co komu wolno. Tak jak w mieszkaniu, jednemu można pozwolić aby srał po ścianach a innego za to wyjebać.

I jakie zamykanie ust? Wchodzisz na czyjś teren, głosisz jakieś chore farmazony spuszczając się jak to nie orasz a tu chuj. Kolejny dzień mija i twoich "merytorycznych" zaorań nie widać, widać natomiast fałszywe informacje jakie roznosisz o innych ludziach. Najzwyczajniej łżesz, zupełnie jak mainsteamowe media.

Chcesz podyskutować? Napisz coś sensownego, krótko zwięźle i jedziemy z tematem.

To prywatne miejsce. Właściciel może sobie zdecydować co komu wolno.

No to już pisałem że nie mam z tym problemu, tylko że robicie z siebie śmiesznych hipokrytów takimi praktykami ograniczania wolności wypowiedzi waszym oponentom.

Chcesz podyskutować? Napisz coś sensownego, krótko zwięźle i jedziemy z tematem.

Pisałem ale spotkałem się wyłącznie z obelgami rzucanymi w moją stronę Jedynie Przemysław Pintal napisał normalnie. Na resztę wulgarnych postów nie mam ochoty odpowiadać. A mojej orki spodziewajcie się na wykopie bo to jest jak na razie priorytetowy kanał przerzutu moich myśli. Jak już coś skrobnę to nie omieszkam tutaj przekleić.

D

Deleted member 4151

Guest
>Wejdź na forum ludzi o przeciwnych poglądach nie pisz nic merytorycznego
>Wyzywaj wszystkich od kuców i przechwalaj się jakim to jesteś ekspertem
>Nazywaj ich dyletantami
>Używaj najbardziej oklepanych argumentów w stylu ,,jak się nie podoba to wypierdalaj do Somalii''
>Płacz, że nie witają cię z otwartymi ramionami i nie całują po rękach

niohnioh

Kucolibertarianin
77
168
aluzci203 napisał:
Ale w Meksyku i Kolumbii uprawa kokainy jest nielegalna.

I bardzo dobrze.
Popatrz sobie ile osób na 100 000 mieszkańców ginie w krajach, gdzie agresywnie zwalcza się sprzedaż/hodowlę narkotyków:
http://www.theguardian.com/news/datablog/2012/jul/22/gun-homicides-ownership-world-list
Dominują kraje ameryki południowej, gdzie narkotyki są hodowane, meksyk, przez który są przemycane do USA i USA z którego narkotyki są dystrybuowane na cały świat. Zdecydowana większość z tych ludzi zginęła w wojnie narkotykowej. Gdyby narkotyki byłyby w pełni legalne, to ci ludzie dalej by żyli. Większość z tych ludzi to przypadkowe osoby które nie mają nic wspólnego z narkotykami. Ale oczywiście według ciebie to dobrze.

Tak, bo wtedy wiadomo jaki element odseparować od zdrowej części społeczeństwa. Wtedy można ich wychwycić i odizolować.
A kto ma decydować o tym, kto jest zdrowy a kto nie? Wiesz o tym, że zarobki w takich mafiach są duże i na każdego zabitego mafia natychmiast znajdzie następnego?

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
koroluk napisał:
Czyli zwyczajnie i najprościej popierasz mafię.

W 1928 roku też popierałbym mafie, domagając się zniesienia prohibicji alkoholowej?

koroluk napisał:
bo wtedy wiadomo jaki element odseparować od zdrowej części społeczeństwa.

Brzmi jak konserwowe pierdolenie. To jest forum libertarian, a nie konserwatystów obyczajowych.

Dlaczego chcesz ich izolować?

Bo to zwyczajni bandyci. Ich miejsce jest w więzieniu.

Popatrz sobie ile osób na 100 000 mieszkańców ginie w krajach, gdzie agresywnie zwalcza się sprzedaż/hodowlę narkotyków:
http://www.theguardian.com/news/datablog/2012/jul/22/gun-homicides-ownership-world-list
Dominują kraje ameryki południowej, gdzie narkotyki są hodowane, meksyk, przez który są przemycane do USA i USA z którego narkotyki są dystrybuowane na cały świat. Zdecydowana większość z tych ludzi zginęła w wojnie narkotykowej

I bardzo dobrze, bandzior kończy w więzieniu albo w grobie. Jakby to wszystko było legalne to bandzior byłby bezkarny, teraz kryminaliści muszą się chować przed urzędami skarbowymi, przed policją, itp. Muszą siedzieć w podziemiu, dzięki czemu na dobre wychodzą zwykli normalni ludzie bo nie muszą się martwić tym że bandziory zainfekują ich sferę życiową.

Większość z tych ludzi to przypadkowe osoby które nie mają nic wspólnego z narkotykami.

Och tak, przypadkowe osoby których mam żałować. Zwyczajny element kryminogenny który i tak dążyłby do samounicestwienia. Jak nie dillerka to zapewne włamania i rozboje albo kradzież aut. Na 20 śmierci związanych z prohibicją zaledwie jedna to ofiara w żaden sposób nie powiązana z przestępstwem.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
>Wejdź na forum ludzi o przeciwnych poglądach nie pisz nic merytorycznego
>Wyzywaj wszystkich od kuców i przechwalaj się jakim to jesteś ekspertem
>Nazywaj ich dyletantami
>Używaj najbardziej oklepanych argumentów w stylu ,,jak się nie podoba to wypierdalaj do Somalii''
>Płacz, że nie witają cię z otwartymi ramionami i nie całują po rękach
Zapomniałeś o rezultatach:
1. Jak ci nie odpowiadają to ich zaorałeś i wygrałeś.
2. Jak cię zbanują to ich zaorałeś i wygrałeś.
3. Jak ci odpowiadają niemerytorycznie to się rzucają z bezsilności, bo ich zaorałeś i wygrałeś, nawet jeśli sam nic nie napisałeś merytorycznego.
4. Jak ci odpowiadają to i tak masz rację, zaorałeś ich i wygrałeś.
:)

kalvatn

Well-Known Member
1 317
2 112
Ja nie jestem kucem. Jestem zwolennikiem wszystkiego, co jest dzisiaj nielegalne. W "moim państwie" homoseksualiści będą bronić swoich upraw kokainy przy pomocy karabinów maszynowych.

A przed kim jeśli każdy będzie mógł sobie sadzić co chce? Chyba przed jakimiś owadami, które zajadają się koką. Po co to sadzić, ani sałatki z tego ani weków nie zrobisz na zimę?;)

Do góry Bottom