piezol
Jebać życie
- 1 263
- 4 235
A duże koty?
Niestety w odróżnieniu od węży, nie stanowią śmiertelnego zagrożenia.
Jestem człowiekiem opóźnionym w rozwoju i jak odpowiadałem to jeszcze nie widziałem posta nad sobą. Co nie zmienia faktu, że tygrys rozpierdalający etatystycznych pokruwiszczy jest bardziej atrakcyjny od pantery, co się skrada.Też uważam, że kot wraz ze swymi zwyczajami, niezależnością i poczuciem własności, lepiej pasuje na lib-flagę niż nawet żararaka, grzechotnik lub czarna mamba.
ps: Piezol, pantera to duży kot.
Co racja, to racja, choć biedak niekoniecznie musiał być etatystą. Dobrej nocyCo nie zmienia faktu, że tygrys rozpierdalający etatystycznych pokruwiszczy jest bardziej atrakcyjny od pantery, co się skrada.Dobranoc
Co racja, to racja, choć biedak niekoniecznie musiał być etatystą.
Mnie to już nie rusza, ale pomyślmy o dzieciach.No przydałoby się ostrzec, że będzie gore.
... tych odjebanych w myśl Krzysia?Mnie to już nie rusza, ale pomyślmy o dzieciach.
Widziałem w "Falloucie", że tam też najpierw zaczęli robić Pip-Boye, a później był akap...
Wstawić zdjęcie w tag SPOILER i ostrzec, że drastyczne. np tak:... tych odjebanych w myśl Krzysia?
ps: @kawador , ruszyłeś mi sumieniem. Co mam więc zrobić? Napisać, że może i umarł straszliwą śmiercią, ale teraz Pan oprowadza go między aniołami?