Zapodaj coś ciekawego

Solitary Man

Człowiek raczej piwnicy
492
2 229
Co jest ciekawego w obrazie Madonny z Dzieciątkiem, który na dalszym planie przedstawia objawienie się anioła/aniołów pasterzowi. Tak jak tutaj:
Vincenta+Foppa+(1427-1516)+Adoration+of+the+Child+with+St.+Benedict+and+Angels,+ca+1478.jpg
Greenville-Tondo-Adoration-of-Christ-Child-PP-624x780.jpg

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Przecież wiadomo, że zło kojarzy się z gadem-wężem, bo według Biblii, Adama i Ewę do zguby doprowadził gad-wąż...

OH WAIT! :)

military

FNG
1 766
4 727
Nowy.swit, myślę że już teraz się z tobą pożegnam. Wpadłeś na trop ludzi-wonszów. Nikt, kto odkryje ich tajemnicę, nie przeżywa do swoich najbliższych urodzin. Chyba że złoży ofiarę i zacznie wyznawać ich religię.

Ludzie-wonsze.
Ludzie-wonsze.
Ludzie-wonsze.

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
Przecież wiadomo, że zło kojarzy się z gadem-wężem, bo według Biblii, Adama i Ewę do zguby doprowadził gad-wąż...

OH WAIT! :)

Ale gad objawia się w wielu kulturach jako demon- nie tylko w chrześcijańskiej:

P-9.jpg

Annunaki.jpg

Bóg Azteków Quetzalcoatl, był przedstawiany jako żarłoczny jaszczur:

Quetzalcoatl_telleriano.jpg

OP
OP
N

nowy.świt

Guest

To jest własnie oficjalne logo sodomistów na usługach jaszczurów - którzy chcą obrzydzić libertarianizm normalnym ludziom i krzyczą tylko jak ktoś wtrąca się w rodzinę na fundamentach pedofilskich, bo to jest łamanie prawa własności - jednak jak na własnym terenie ich filmujesz i dasz to do TV ( jak w np. to Catch a predator) - ich poczynania niezamanipulowane czarno na białym - to mają pretensje, chcą tego zakazać i ogólnie powoduje to powszechne zbulwersowanie - "bo jak to nagrywać tak mnie na twoim terenie do którego ci przyszedłem zruchać 12 letnią córkę?!"

To nie są Libertarianie - tylko po prostu pedofile, im nie zależy na wolności i skoku cywilizacyjnym - tylko mają po prostu ból dupy, że nie dostali się do seminarium duchowego z uwagi na częściowy heteroseksualizm - i nie mogą wielu rzeczy bezkarnie robić tak jak inni.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
NŚ, gdybyś tylko jeszcze chodził po wodzie albo, lepiej, zmieniał wodę w wino, to z miejsca porzuciłbym cały ten obmierzły libertynizm, zapomiał o cukierkach gwałtu i czekoladkach z heroiną i przyłączył się do krucjaty przeciw wenżom, bo normalnie bardzo mnie porusza to co piszesz.

Do góry Bottom