- Moderator
- #3 861
- 8 902
- 25 790
Widzę, że cały ten kanał jest niezły. Z dedykacją dla tych wszystkich, którzy chcą więcej państwa...Nie wiem gdzie wrzucić więc dam tutaj, film pokazuje efekty przedawkowania etatyzmu.
Widzę, że cały ten kanał jest niezły. Z dedykacją dla tych wszystkich, którzy chcą więcej państwa...Nie wiem gdzie wrzucić więc dam tutaj, film pokazuje efekty przedawkowania etatyzmu.
Gdy ktoś powie, że kapitalizm zbudowano w oparciu o pracę niewolników:
Dla osób które pala raz w miesiącu to może być i starczył, jeśli ktoś pali często (2-3 razy w tygodniu) to spokojnie sam wypali skręta wielkości papierosa.Standardowy skręt wielkości papierosa wystarczyłby z naddatkiem na 3-5 osób
1. Jest tam link do całego artykułu, który to wyjaśnia.....to lepiej nie pokazuj mu tej tabelki w charakterze argumentu, ponieważ nic ona nie mówi o pracy niewolników.
Ale w tabelce chyba nie się dochody z pracy niewolników, a dochody z handlu niewolnikami.Z tabelki wynika, że dochody z pracy niewolników w porównaniu z dochodami z normalnej działalności były niewielkie
Istotnie, niemniej podane w kontekście zakupu niewolników do pracy.Ale w tabelce chyba nie się dochody z pracy niewolników, a dochody z handlu niewolnikami.
Zdjęcie Pawła Poljańskiego skomentował Michał Kwiatkowski w czasie swojej codziennej transmisji live na Facebooku. - Niestety, tak prezentuje kolarz, który się odwodnił. Moje nogi tak nie wyglądają, ale ja nie pije piwa, żeby się aż tak odwadniać. Radziłbym Pawłowi, żeby przed Alpami przyjął więcej płynów, ale to jest tylko taka moja sugestia - mówił polski kolarz.