Zapodaj coś ciekawego

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Jak widać zarówno u nas, jak i w Czechach, napływowego elementu jest najmniej w Europie.
43726894XqR.jpg

piezol

Jebać życie
1 263
4 235
Z cyklu "nie wiedziałem, do jakiego tematu" - rotfle, czy zażenowanie.

Znana i lubiana grupa JBwA aka jebawka aka Jak Będzie w Akapie- tworzy i działa.

Ktoś z tej grupy (nie ja) założyn "funpag" "szlaufy z olsztyna".
Schemat działania prosty- wrzucili zdjęcie jakiejś dziewczyny z Olsztyna, wyzywali od "zmieniającychCzęstoSympatie" (być może używając bardziej dosadnych słów). Pod zdjęciem oburzenie, w tym oczywiście koleżanek.
Także wstawiali zdjęcie koleżanki i zarzucali jej to samo.
Powtarzane do skutku- zdjęcia "funpaga".

W internecie drama- podobno jakaś dziewczyna popełniła przez to samobójstwo.
Są dwie teorie- albo jedna ze stron na fb serio potraktowała pastę jednego z jebawkowiczów, w której wymyślił historię o samobójstwie jednej z dziewczyn i rozpowszechnia głupotę albo jednak mają informacje z innych źródeł.
Nie mam screenów z działalności samej grupy, bo potraktowałem ją jako głupotę. Ale są screeny "post factum".

532960_805189076243476_6460455200847401450_n.jpg

11168120_859801184067681_5216866369835460174_n.jpg

Tak się bawi, tak się bawi, polski internet.

Tomasz Panczewski

Well-Known Member
699
3 849
Nie sądzę, bo anarchizm kojarzy się z lewicą ;P Zresztą nie ma, żadnych dowodów na jakiekolwiek samobójstwo...
Nieważne co się kojarzy, ważne, że słowo "akap" jest wymieniane w kontekście czyjegoś rzekomego samobójstwa, jak sam widzisz w komentarzu powyżej. Nie ma dowodów? A od kiedy dowody są potrzebne, by urabiać "opinię publiczną"?

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Jak widać fetysze przesiąkają przez libnet... @tomkiewicz pierwszą ofiarą ;)
Niestety, ale nie mogę się z Tobą zgodzić. Już pisałem, że moim fetyszem są wszystkie rajstopy tego świata, ale w szczególności czarne, prześwitujące, z lekka pozaciągane, nigdy przed założeniem, zawsze lekko schodzone, nasiąkłe feromonami.

Natomiast język jak język - ok, byle był zdrowy, nie obłożony, ale powyższe wkleiłem w ramach dobrego humoru - specjalnie dla Ciebie - licząc przy tym na drobną opłatę wynoszącą 1 lajk. Dostałem więcej, za co wypada mi podziękować :)

Reflektujesz? ;)
200.gif

piezol

Jebać życie
1 263
4 235
Jeśli ktoś popełnia samobójstwo, bo ktoś na troll stronce mówi, że się puszcza, to chyba zadziałał darwinizm i wykosił, te geny z puli...

Ak, ale ten funpag był wybitnie debilny, jebawka zakładała/współuczestniczyłą w dobrych trollach, a to było zwykłe gówno, które przyciąga niepotrzebnie uwagę. I teksty były "raczej jednoznaczne".
Jak znajdę jakieś screeny to wrzucę.

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382
Nieważne co się kojarzy, ważne, że słowo "akap" jest wymieniane w kontekście czyjegoś rzekomego samobójstwa, jak sam widzisz w komentarzu powyżej. Nie ma dowodów? A od kiedy dowody są potrzebne, by urabiać "opinię publiczną"?
Mamy jeszcze bezpieczne słowo libertarianizm, z dużo mniejszym negatywnym ładunkiem (anarchii ludzie się boją), a kapitalizm goły w istocie nie różni się od anarcho-kapitalizmu, więc mnie ta strata wizerunkowa nie boli...

Tomasz Panczewski

Well-Known Member
699
3 849
Mamy jeszcze bezpieczne słowo libertarianizm, z dużo mniejszym negatywnym ładunkiem (anarchii ludzie się boją), a kapitalizm goły w istocie nie różni się od anarcho-kapitalizmu, więc mnie ta strata wizerunkowa nie boli...
Ludziom tak łatwo skojarzeń z głów nie wymażesz. No, ale nie ma o czym gadać, bo to podobno troll, a w dodatku pewnie i tak żadne większe ośrodki przekazu nie podchwycą tematu.

Do góry Bottom