kr2y510
konfederata targowicki
- 12 770
- 24 727
Jak widać zarówno u nas, jak i w Czechach, napływowego elementu jest najmniej w Europie.
Jak widać fetysze przesiąkają przez libnet... @tomkiewicz pierwszą ofiarą
Jeśli ktoś popełnia samobójstwo, bo ktoś na troll stronce mówi, że się puszcza, to chyba zadziałał darwinizm i wykosił, te geny z puli...Pierwsza ofiara akapu.
A na serio - mam nadzieję, że okaże się to plotką. Tak się kończy pozwalanie bezkarnie grasować edgy gimbusom.
Darwinizm darwinizmem, ale to nie będzie nic dobrego jeśli media napiszą o samobójstwie sprowokowanym przez grupę związaną z ideą anarchokapitalistyczną.Jeśli ktoś popełnia samobójstwo, bo ktoś na troll stronce mówi, że się puszcza, to chyba zadziałał darwinizm i wykosił, te geny z puli...
Nie sądzę, bo anarchizm kojarzy się z lewicą ;P Zresztą nie ma, żadnych dowodów na jakiekolwiek samobójstwo...Darwinizm darwinizmem, ale to nie będzie nic dobrego jeśli media napiszą o samobójstwie sprowokowanym przez grupę związaną z ideą anarchokapitalistyczną.
Nieważne co się kojarzy, ważne, że słowo "akap" jest wymieniane w kontekście czyjegoś rzekomego samobójstwa, jak sam widzisz w komentarzu powyżej. Nie ma dowodów? A od kiedy dowody są potrzebne, by urabiać "opinię publiczną"?Nie sądzę, bo anarchizm kojarzy się z lewicą ;P Zresztą nie ma, żadnych dowodów na jakiekolwiek samobójstwo...
Niestety, ale nie mogę się z Tobą zgodzić. Już pisałem, że moim fetyszem są wszystkie rajstopy tego świata, ale w szczególności czarne, prześwitujące, z lekka pozaciągane, nigdy przed założeniem, zawsze lekko schodzone, nasiąkłe feromonami.Jak widać fetysze przesiąkają przez libnet... @tomkiewicz pierwszą ofiarą
Jeśli ktoś popełnia samobójstwo, bo ktoś na troll stronce mówi, że się puszcza, to chyba zadziałał darwinizm i wykosił, te geny z puli...
Mamy jeszcze bezpieczne słowo libertarianizm, z dużo mniejszym negatywnym ładunkiem (anarchii ludzie się boją), a kapitalizm goły w istocie nie różni się od anarcho-kapitalizmu, więc mnie ta strata wizerunkowa nie boli...Nieważne co się kojarzy, ważne, że słowo "akap" jest wymieniane w kontekście czyjegoś rzekomego samobójstwa, jak sam widzisz w komentarzu powyżej. Nie ma dowodów? A od kiedy dowody są potrzebne, by urabiać "opinię publiczną"?
Ludziom tak łatwo skojarzeń z głów nie wymażesz. No, ale nie ma o czym gadać, bo to podobno troll, a w dodatku pewnie i tak żadne większe ośrodki przekazu nie podchwycą tematu.Mamy jeszcze bezpieczne słowo libertarianizm, z dużo mniejszym negatywnym ładunkiem (anarchii ludzie się boją), a kapitalizm goły w istocie nie różni się od anarcho-kapitalizmu, więc mnie ta strata wizerunkowa nie boli...