NoahWatson
Well-Known Member
- 1 297
- 3 205
Coś mi się wydaje, że niektóre to jakieś fake. Dla przykładu w 3:38 podciąga się wisząc na jednej ręce, a biceps mu się nawet nie napiął porządnie od tego podciągnięcia.
W Wenezueli prezenterki/modelki nagrały spot wspierający piłkarzy przed Copa America
Z polskimi napisami. Super!
Possibly the greatest time-travelling kung fu Nazi dinosaur cop 1980s video game movie ever made
" ... w sieci jestem bardziej znany jako Lancaster (...) i zarabiam na życie ..." Nie, nie, nie"..w sieci jestem bardziej znany jako Lancaster.."
I to jeszcze przez Fb czy Google, gdzie wszystkie foty są archiwizowane i gdzie anonimowość i prywatność nie istnieje.Trzeba być debilem aby pokazywać penisa na kam obcej osobie.
To z braku burdeli. Jak jest pełno tanich burdeli, gdzie prole mogą sobie spuścić z krzyża, to tak nie głupną.Ale wystarczy wspomnieć o cipce tylko i niektórym odbija i lgną niczym ćma do ognia.
Ach ta klasa robotnicza - taka słaba mentalnie, taka głupia.
Swego czasu, gdy Alex Jones wspomniał o flesh eating bacteria, posypały się sarki i oskarżenia, że sieje kitem po świecie.
Lockheed Martin przeprowadził ostatnio testy swojego 30 kilowatowego lasera (jeszcze prototyp, znany jako ATHENA: Advanced Test High Energy Asset). Mała ciężarówka miała poruszać się na lawecie, a laser z ponad mili miał trafić i unieruchomić silnik. Udało się to zrobić w kilka sekund.
http://www.lockheedmartin.com/us/news/press-releases/2015/march/ssc-space-athena-laser.html
W dodatku laser ma też nieograniczony magazynek, nie trzeba go przeładowywać, a dodatkowo można zmieniać jego moc.
Nie wygląda to tak różowo, jak się pozornie wydaje. Jeśli to będzie laser ręczny, to zamiast wymiany magazynku, trzeba będzie wymieniać, baterię, akumulator lub kondensator. Energia w czymś nagromadzona być musi. A jak nie wymiana magazynków ze źródłem energii, to plecak ze źródłem energii. Problem w tym, że energia zgromadzona w ładunku, w łusce naboju, ma lepszy stosunek energii do masy. Jeśli zrobimy akumulator, kondensator, baterię, czy coś innego ze stosunkiem energii do masy lepszym niż pocisk, to eksplozja takiego czegoś może być znacznie groźniejsza niż eksplozja ładunku chemicznego, o tej samej energii. Raz że wybuch od razu dotknie całości, a nie zostanie rozłożony na raty, dwa - wybuch magazynka powoduje de facto wybuch kilku naboi i rozrzucenie pozostałych. Energia chemiczna jest na razie lepsza w kontroli.Czekam na broń laserową ręczną.
Mnie też.Szczerze mówiąc zdziwił mnie ten niski wynik w sumienności.
Właśnie.Libertarianie czują mniejsze połączenie społeczne z innymi, zarówno jeśli chodzi o szerokie połączenia z grupą (ojczyzna), jak i bliższe relacje (np. związki kobieta-mężczyzna).
Dlatego libertarianie powinni dążyć do tego, by zapanował techniczny terror dla spierdolin ludzkich. Kolejna rewolucja techniczna i lewactwo przestanie rozumieć świat. Będzie zabijane przez roboty i maszyny, których nie będzie w stanie kontrolować. Ja zauważyłem pewną ciekawą prawidłowość, lewactwo technikę i naukę tłumaczy sobie memami. To dotyczy nawet lewackich programistów. Oni nie myślą, oni na wszystko mają memy, a jak jest coś nowego, to dalej uważają, że to nowe to tylko mem którego nie znają.Warto podkreślić, że libertarianie są jedyną grupą (z trzech) jednostek, które oceniały się jako lepsze w technicznych sprawach i chłodnej kalkulacji, niż w sprawach inteligencji społecznej.