Zapodaj coś ciekawego

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 193
W niemieckim dubbingu Vegeta i Spongebob grał ten sam aktor:eek:
my_top_10_voice_actor_roles_of_santiago_ziesmer_by_austria_man-d7u4ebi.png

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
Super, czekałem na takie coś, już od jakiegoś czasu myślałem sobie, że przecież tworzone przez człowieka instrumenty optyczne są już chyba na wyższym poziomie niż ludzkie oko, z chęcią zakupię sobie taki dopalacz wzroku.

Hitch

3 220
4 876
No, tylko jej zainstalowanie wiąże się z wycięciem oryginalnej soczewki z oka. A chuj wie jak to to się będzie zachowywało na stare lata. Ogólnie jak nie będzie żadnych efektów ubocznych, też jestem na tak.

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
No, tylko jej zainstalowanie wiąże się z wycięciem oryginalnej soczewki z oka. A chuj wie jak to to się będzie zachowywało na stare lata. Ogólnie jak nie będzie żadnych efektów ubocznych, też jestem na tak.

Na stare lata to już będą dostępne implanty oczne :). A jak się coś popsuje, to zawsze można powtórzyć zabieg.

D

Deleted member 4683

Guest
Niezłe jaja. Dzisiaj z nudów kupiłem sobie tygodnik ANGORA.

Otwieram a tam na str. 7: " Hejting nie jest normą. Hejting zabija". Chuj z tym, myślę ale nagle dostrzegam jakby znajome nicki z forum:

"To wina państwowego systemu edukacji, w którym wrażliwcy są wymieszani z patologią. W szkołach ofiary są zmuszane do nieustannego przebywania ze swoimi prześladowcami. Szkoda chłopaka. Nie poddał się presji rówieśników, wolał się zabić, niż zrezygnować z chodzenia w rurkach... – komentuje Aluzci- 203 (Liberalizm.net). – To tak jak trzymać w jednej klatce lwa i antylopę – dodaje Pawlis (Liberalizm.net). –
Gdyby była za duża tolerancja dla zniewieściałych metroseksualnych ciot, to powyrastałoby ich jak grzybów po deszczu. I teraz wyobraź- my sobie, że idziesz do szkoły, a tam po- łowa to lalusie w rurkach i z makijażem. Obracając się w takim towarzystwie, straciłbym wiarę w ludzi – twierdzi Staszek Alcatraz (Liberalizm.net)."

wjazd Staszka na pełnej kurwie :D

Do góry Bottom