Zapodaj coś ciekawego

Denis

Well-Known Member
3 825
8 520
No i co? To we Frankfurcie mamy kapitalizm czy o co chodzi? Oczywiście część lewactwa utożsamia obecny system z wolnym rynkiem, ale przynajmniej zauważają ułomności i z tym walczą. Wróg mego wroga jest moim przyjacielem, przynajmniej do czasu.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 730
Ja uważam, że przyczyna protestów lewactwa jest zupełnie inna. Oni mają w dupie cały ten bank. Ten bank to pretekst, by się przypodobać publice. Czerwona hołota widzi, że coraz mniej ludzi kupuje jej dialektykę. Wielu czerwonych przestaje wierzyć w swe brednie. Ale są zorganizowani, zahartowani w bojach i są w stanie robić zadymy. Zrobili zadymę dla zadymy. To właśnie jest ich darmowe demo. To jest normalna kapitalistyczna oferta - "ty kliencie rzucisz kasą, a my zrobimy w twym interesie antykapitalistyczną zadymę".
Jutro Żydki z Izraela groszem rzucą i będzie napierdalanka z neonazistami, a jak nie będzie tych neonazi, to się trochę swoich oddeleguje, przecież ich ryje będą całe, a zapłoną przypadkowe auta.

MaxStirner

Well-Known Member
2 782
4 723
Nie wierzę EBC. Mimo że protestują lewacy, EBC tak naprawdę sankcjonuje ten system przez wyżej wspomniane dopłaty i miliardy innych wymuszonych zależności w jakie wpędza państwa UE. Nie da się chorego systemu naprawić od środka.

military

FNG
1 766
4 727
Dzieciaki z liceum, w którym uczyła się moja żona, zrobiły sobie teledysk. Niby taka tam popierdółka, ale co cieszy, to fakt, że wyszli maksymalnie pro-gunowo. Pewnie nie myśleli o tym dłużej niż kilka sekund, a już na pewno nie w takich kategoriach, ale przypadkiem pokazali, że rozumieją, do czego służy broń i dlaczego jest potrzebna. Jeszcze im tam mózgów nie sprali, więc mój dzieciak, jak już podrośnie, może tam chodzić.:)

Alu

Well-Known Member
4 637
9 699
Czy ja wiem... gdyby to nie były atrapy to naprawdę mógłby ktoś tam zginąć. Film raczej pokazuje jak się nie obchodzić z bronią :D

c8C2go.jpg

T

Tralalala

Guest
@military
Ale co w nim pro gunowego jak na moje to są przedstawieni bandyci z bronią, pro gunowo byłoby jakby ktoś z bronią zapobiegł kradzieży.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
bizancjum/konstantynopol stolica kościoła wschodniego założona została w roku 666 przed żydowskim chuliganem...

military

FNG
1 766
4 727
@Tralalala gość z bronią sprawdza przepustkę, znaczy chronią "własnego terenu" bronią, i każdy swojak może tam nosić broń. W ogóle fakt że dyrekcja szkoły zgodziła się na pokazanie broni w tym klipie to dla mnie mózgorozjebca.

T

Tralalala

Guest
No a potem za pomocą broni kogoś do ściany przystawiają, imo przesadzasz z tą pro gunowością.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 520
Piraci z Karaibów szukają dużych naturalnych biustów

W Australii trwają zdjęcia do piątej części "Piratów z Karaibów". Jedna z tamtejszych agencji castingowych ogłosiła, że poszukuje do udziału w filmie białych kobiet w wieku 18-50 lat z dużymi naturalnymi piersiami. Miałyby one zagrać portowe dziewki.

68311_1.10.jpg

Przypomnijmy: naturalny biust był również wymagany od aktorek, które występowały w rolach syren w czwartych "Piratach". Nie sądzę, aby w XVIII wieku można było powiększać piersi - mówił wówczas producent serii Jerry Bruckheimer - To chyba normalne, że spece od castingu mówią: "chcemy prawdziwych ludzi".
http://www.filmweb.pl/news/Piraci+z+Karaibów+szukają+dużych+naturalnych+biustów-110442

Kobiety mają zawsze łatwiej w możliwościach dobrego zarobku...

pawel-l

Ⓐ hultaj
1 915
7 932
Planete nadaje też historię US wg Oliwera Stone'a. Mocno krytyczne wobec rządu USA:
Popular Oliver Stone's Untold History of the United States

MaxStirner

Well-Known Member
2 782
4 723
Jak na Planete+ to ciekawy dokument.
Ja tam wolę Planette niż te wszystkie Discovery, "wojny przewoźników" National Geographic czy Animal Planet
Jedyny kanał pokazujący dokumenty z realnego codziennego życia ludzi, (mimo że często niestety bardzo lewe) ale poza tym ok.
Szlag mnie trafia najbardziej gdy widze jak te wszystkie Discovery montują swoje filmy - jakby montażysta miał padaczke albo sraczke bo żadne ujęcie nie trwa dłużej niż sekundę. Od tego flashingu boli łeb.
Hit czy kit? Lewak czy luzak? Mnie by zmęczyło słuchanie tego gadania, ale może jestem mruk?

EDIT: Tak se pomyslałem, że pokażę za co lubię Planette. Jeden z moich ulubionych dokumentów, oglądany już chyba z 5 razy, zawsze jak go tylko trafię. Discovery by takiego nigdy nie puściło
Nie jest lewy, rzekłbym, że nawet pro free market. Zresztą zobaczcie sami. Tytuł: (na wypadek usunięcia) "Chłopiec i pszczoły".

Ostatnia edycja:
T

Tralalala

Guest
Jestem dumny ze swojego województwa ;), ale obecna cena fajek to tragedia nawet tych importowanych. Kiedyś po 2zł były camele zza wschodniej granicy:D

Do góry Bottom