WnusioPinoczeta
Dawniej "Arturek"
- 665
- 1 499
Ale ja mam to gdzies czy ty byłeś zbanowany i jestes tu z powrotem czy nie. Tylko widzę, ze co innego piszesz a co innego robisz. Jestes wyjebany z jakiegoś miejsca a potem bez poszanowania zdania właściciela wpierdalasz sie tam znowu. (Tak zgadza się - przepływ swobodny ludzi to wcale nie domyślne prawo człowieka w anarchokapitalizmie.
Tam nie ma publicznej przestrzeni o jednolitych prawach - więc nie obędzie się bez tego, że niektórych regionach niektórzy nie będą mile widziani.)
Regulamin pobytu w każdym miejscu spisany przez właściciela jest wskazówką czego się można spodziewać po pobycie na jego terenie i jakie zasady należy przestrzegać (zacytuje odnośnie zasad: "Rejestracja na forum oznacza ich akceptację.") - zaakceptowałem poprzez rejestracje powyższe zasady a nie niespisaną zasadę, która nie istnieje formalnie i nawet nie została wypowiedziana poza regulaminem przez administratora.
(Jak jednak taki pkt zostanie dopisany i dostanę bana to nie wrócę - tak więc, żeby potem nie było płaczu)
Sa tu tacy?
Teraz to przypominasz morderce, który podczas oględzin policji przyszedł odwiedzić miejsce zbrodni i udaje gapia.
Ja obserwuje od dawna twoje posty i "pachniesz" znajomą wonią.
Lewactwo od dekad przywłaszcza sobie pojęcia i nie inaczej jest z Libertarianizmem - już zrobiliście nalot na Wikipedię i zaczynały się modyfikacje - dopisywanie pojęć "libertariański socjalizm" itd
Jak się wam pozwoli na te manipulacje to wkrótce zawłaszczycie sobie i prawdziwie wolnościowe pojęcia i obrzydzicie je innym (tak zrobiliście z pojęciem postępu i liberalności w USA)