jkruk2
A fronte praecipitium a tergo lupi
- 828
- 2 391
Słyszałem plotkę, że w gdzieś w Afryce leciały w tv spoty zachęcające do wyjazdu do Niemiec. Ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć?
Nie wiem ale wiem, że rządy w Afryce namawiają do mordowania białych.Słyszałem plotkę, że w gdzieś w Afryce leciały w tv spoty zachęcające do wyjazdu do Niemiec. Ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć?
~UK - 1 godz. 51 min temu
Kumpel pracowal w strazy przybrzezneg republiki wloskiej, pol roku temu rzucil ta prace bo zatrudnilem go w mojej firmie w UK. Opowiadal mi z pierwszej reki co tam sie dzieje, wiekszosc lodzi i pontonow zostaje zatapiana przez imigrantow gdy tylko straz probuje ich zawrocic, wtedy maja obowiazek im pomagac. Widzial ludzi ktorzy ciskali dzieci w wode aby straz posplynela blizej, ci luszie na lodziach to MORDERCY I ZABOJCY! Czesto na lodziach znajduja slady walki, krew a czesc schodzacych z lodzi ma wiecej bagazy-cudze plecaki ludzi ktorych zabili na lodzi. Jesli muslimi znajda na lodzi chrzescijanina to go topia, modruja i wrzucaja do wody, stad statystyki 2500 ofiar 'utonelo' przy czym oni sie nie utopili sami ale zamordowali ich wspolpasazerowie. O tym sie nie mowi otwarcie.
~UK - 1 godz. 51 min temu
Kumpel pracowal w strazy przybrzezneg republiki wloskiej, pol roku temu rzucil ta prace bo zatrudnilem go w mojej firmie w UK. Opowiadal mi z pierwszej reki co tam sie dzieje, wiekszosc lodzi i pontonow zostaje zatapiana przez imigrantow gdy tylko straz probuje ich zawrocic, wtedy maja obowiazek im pomagac. Widzial ludzi ktorzy ciskali dzieci w wode aby straz posplynela blizej, ci luszie na lodziach to MORDERCY I ZABOJCY! Czesto na lodziach znajduja slady walki, krew a czesc schodzacych z lodzi ma wiecej bagazy-cudze plecaki ludzi ktorych zabili na lodzi. Jesli muslimi znajda na lodzi chrzescijanina to go topia, modruja i wrzucaja do wody, stad statystyki 2500 ofiar 'utonelo' przy czym oni sie nie utopili sami ale zamordowali ich wspolpasazerowie. O tym sie nie mowi otwarcie.
Moja wyobraźnia podpowiada mi, że kolesie z Brazzersa powinni zamontować na pontonach kamerki i publikować filmiki z ukrytej kamerki na żywo.Na pontonach złożonych z dzikusów mocno ściśniętych ze sobą myślisz, że nie ma takich sytuacji?
Moja wyobraźnia podpowiada mi, że kolesie z Brazzersa powinni zamontować na pontonach kamerki i publikować filmiki z ukrytej kamerki na żywo.
I wtedy w jego 4 ścianach rozchodziłby się taki dzwięk:Wtedy od razu wykupiłbyś subskrypcję, Nie dość że muslimki, to jeszcze sami chłopcy
Nie jestem jednym z tych frajerów, którzy wykupują takie rzeczy.Wtedy od razu wykupiłbyś subskrypcję, Nie dość że muslimki, to jeszcze sami chłopcy
Edit
No i dzieci
Nie jestem jednym z tych frajerów, którzy wykupują takie rzeczy.
Inna sprawa, że nie oczekiwałem innej formy aktywności od Ciebie i po raz kolejny Twój post mnie nie zawiódł.
Gdybyś pamiętał moje posty to wiedziałbyś, że jestem naczelnym krytykiem Brazzersa i przenigdy nie ruszam produkcji z tej stajni.Wiadomo, czekałbyś na darmowe ripy
Aluzja o pontonach nie była skierowana do Ciebie. Sugerowała, że wyobraźnia moja i wyobraźnia Nowaka może nadawać na innych falach, ale nadal jest tylko wyobrażeniem.Przecież to ty co chwilę wyskakujesz z jakimiś seksualnymi aluzjami. Sam wystartowałeś z brazzersami na pontonie, innym razem pisałeś coś czy nie bzykałem czasem dwóch 18 poprzedniej nocy.
A mi się wydawało, że może na kolejnym koncie się uspokoisz. Niestety, mylne przypuszczenia.Wydaje mi się że przelewasz swoje frustracje seksualne tu na forum i próbujesz to kamuflować.
Amel anarchoarchiwizowałby.Wiadomo, czekałbyś na darmowe ripy
Gdybyś pamiętał moje posty to wiedziałbyś, że jestem naczelnym krytykiem Brazzersa i przenigdy nie ruszam produkcji z tej stajni.
A mi się wydawało, że może na kolejnym koncie się uspokoisz. Niestety, mylne przypuszczenia.
EOT, trollu.
Wyłącznie Radio Maryja, kiedyś TV Trwam. Wyrzuciłem telewizor, więc pozostało radio.A z jakiej stajni produkcje cię kręcą ? (mam nadzieje, że nie z takiej wyścielanej słomą)
Miło się z wami gada, ale jednak EOT. To jest poważny temat, no nie?
Niech napiszą o czym mówić w PKT i niech to zapamiętają.Spokojnie, najważniejsze żeby zagłosowali 25 na KORWiN. Nasz oddział w Lublinie niedługo zorganizuje lepszą.