piezol
Jebać życie
- 1 263
- 4 236
Hola hola, nie tak prędko.
Ksiądz zapomina się np. w kwestii 3 axyo
Ksiądz zapomina się np. w kwestii 3 axyo
Co to znaczy kapitalistyczny kościół, nie bedzie miał nic przeciwko jak inne kościoły bedą sprzedawać taniej zbawienie z opłatkiem gratis czy zainwestuje na giełdzie?
I pewnie ten kapitalistyczny kościół nie bedzie chciał prowadzić lekcji religii w państwowych szkołach za państwowe pieniadze i odmówi państwowych dotacji czy co oni tam dostają z podatków?
Co to znaczy kapitalistyczny kościół, nie bedzie miał nic przeciwko jak inne kościoły bedą sprzedawać taniej zbawienie z opłatkiem gratis czy zainwestuje na giełdzie?
To na czym polega kapitalistycznosc takiego kościoła, oprócz nie pieprzenia o takich rzeczach?
I pewnie ten kapitalistyczny kościół nie bedzie chciał prowadzić lekcji religii w państwowych szkołach za państwowe pieniadze i odmówi państwowych dotacji czy co oni tam dostają z podatków?
wolnościowi księża dają tyle samo co wolnościowcy w szeregach policji, w partii komunistycznej, w urzędzie skarbowym...
kościół, jako organizacja sam z siebie jest antywolnościowy z założenia... zostął stworzony przez ludzi w celu sprawowania władzy nad ludźmi...Dają znacznie więcej, bo Kościół ma dość dużą siłę oddziaływania. Tego co gada członek partii komunistycznej prawie nikt nie traktuje poważnie.
Po łącznienie postów trzeba się zgłaszać do adminów. Możesz to na Shout Boxie zrobić.
Ewentualnie możesz treść jednego skopiować i wkleić do wcześniejszego a późniejszego usunąć.
Nie wiem co to za spotkania ale może poruszyłbyś tam kwestię tych prywatnych lekcji religii i już z gotowym pomysłem jak to by wyglądało można promować wśród księży.
Wg mnie plusem byłoby większe zgłębianie tematu ponieważ obecni byliby tylko/głównie ci którzy chcą chodzić.
kościół, jako organizacja sam z siebie jest antywolnościowy z założenia... zostął stworzony przez ludzi w celu sprawowania władzy nad ludźmi...
nie spisku ino na tej samej zasadzie co np związki zawodowe, partie i inne organizacjeKościół powstał w wyniku spisku.
takNp. Partia Libertariańska (dowolna)?
a czy koło gospodyń domowych komuszy? gada innym co i jak mają na swoim robić? grozi konsekwencjami jak nei bedzie sie robiło jak ta organizacja chce? wywiera wpływ na wszystko?A koło gospodyń domowych też powstało w celu sprawowania władzy nad ludźmi?
Uchu, Cóż za łaskawa wspaniałomyślność i tolerancja!
a czy koło gospodyń domowych komuszy? gada innym co i jak mają na swoim robić? grozi konsekwencjami jak nei bedzie sie robiło jak ta organizacja chce? wywiera wpływ na wszystko?
ma aspiracje by stać sie częścią systemu, członkowie partii chcą być wybrani i stać sie członkami organizacji przestępczej "państwo"...No proszę, organizacja powstała w celu wprowadzenia akapu, lub chociaż poluzowania więzów państwa, która nigdy nie rządziła ani nie miała nawet wpływu na rządu, jest antywolnościowa z założenia... została stworzona przez ludzi w celu sprawowania władzy nad ludźmi...
No nie mam więcej pytań.
nie, koło gospodyń nie grozi odjebką przez jahwe w razie gotowania inaczej...W takim samym stopniu jak Kościół. Na przykład mówi swoim członkom, jak mają gotować żeby było smacznie
ma aspiracje by stać sie częścią systemu, członkowie partii chcą być wybrani i stać sie członkami organizacji przestępczej "państwo"...
akapu nie wprowadzi sie będąć państwem
nie, koło gospodyń nie grozi odjebką przez jahwe w razie gotowania inaczej...
bullshit, przykład z dupy... nie jestem częścią tej organizacji, ja z mojej działalności nie płace vatu żadnego, a to co robi sklepikarz z jego kasą to jego sprawa...Mogę się założyć, że przynajmniej od czasu do czasu kupujesz w sklepie który opłaca VAT albo składki zdrowotne swoim pracwnikom. Ergo fundujesz państwo, ergo jesfeś cześcią systemu.
każda partia która chce sie dostać do koryta jest komuszaA skoro Partia Libertariańska jest wg ciebie antywolnościowa, to czy Kanadyjska Partia Nosorożców też?
nie, w ogóle nie...Kościół też nie...