kr2y510
konfederata targowicki
- 12 770
- 24 727
Gdzie i od kogo to wypływa?Żebrowski wsiadł kiedyś dość ostro na Jabłonowskiego. Teraz wypływa info, że Żebrowski współpracował z SB.
----
Errata
Pogooglałem i sprawdziłem. Nagonka płynie ze środowisk ubeckich. Jakieś anonimy, portal Nowy Ekran i jacyś lewacy co "walczą z nacjonalizmem". Do tego jakiś palant z KPN, który to robi najprawdopodobniej w dobrej wierze.
----Np. Dąbrowski - ten co jest w hymnie Polski, był oficerem w saskiej i pruskiej armii.przy czym w Prusach Polacy uchodzili za podludzi i po prostu nie zostawali oficerami.
Jak dla kogo. To znaczy dla każdego obszaru i zamieszkałej przezeń nacji był inny program.Ja żyłem w przeświadczeniu, że w XIX wieku Rosja była "więzieniem narodów", a tu się okazuje, że np. Szwecja była gorsza.
?na kanale Sumienie Narodu zamieszczali Gadowskiego którego uważam za mega wypas żydowskiego szpiona
Jakieś dowody, poszlaki.
IMO to judeo-chrześcijańczyk. Jak już pracuje dla jakieś razwiedki, to jest to rodzima razwiedka.
Nie zdziwił bym się. Ja uważam, że za nim ktoś stoi. I nawet nie wykluczam, że to dublet.a więc wychodzi, że Jabłonowski to też żydowski szpion
Ostatnia edycja: