Luizy
Well-Known Member
- 520
- 2 022
Chyba w tym przypadku jednak bardziej dokuczliwe dla niej byłoby zostawić dziecko przy życiu i oddać ojcu.Do odjebania wraz z potomstwem:
Podrzuciła narkotyki, bo chciała odebrać ojcu dziecko
badam bis. Ktoś jeszcze używa tego gówna? (chyba że to open source).Portali społecznościowych
@up
badam bis. Ktoś jeszcze używa tego gówna? (chyba że to open source).
Ale moje przybliżenie jest bliższe rzeczywistości.Jakoś ja nie używam czyli nie wszyscy...
A co to za różnica, czy coś hostowanego zewnętrznie jest OS, czy ma zamknięte źródła. W przypadku portali społecznościowych ważne jest to, gdzie są dane i kto je kontroluje. Kwestia otwartych źródeł jest najmniej istotna.Ktoś jeszcze używa tego gówna? (chyba że to open source).
To mów że masz na myśl mainstream a nie wszystkich.Ale moje przybliżenie jest bliższe rzeczywistości.
Drzewka pylą mieszkańcom, to przesadzili je pod szkołę? Żeby pyliły i uczulały dzieci tychże mieszkańców? Co za bzdura! I po co to w ogóle było tłumaczyć? Wystarczyło powiedzieć: "Bo tak!" i sprawa załatwiona. Po linii partyjnej. :/
Alergeny... Może i to by była słuszna "linia obrony" gdyby nie fakt, iż drzewa zostaną przesadzone pod szkołę (jak to zresztą ktoś słusznie skomentował). Topola też odpada, bo z tego co wiem, jest to chwast i też kurewsko pyli. To może posadzić trzeba było dęby lub buki, a może iglaki?W Starachowicach wykopali posadzone brzozy. Na polecenie urzędników miejskich
Zderzenie działaczy PO z bezlitosną biurokracją. Po prostu piękne...Organizatorzy akcji o usunięciu sadzonek dowiedzieli się przypadkiem. - Nikt nas nie poinformował, że drzewka będą wykopane. Jeśli zostały posadzone za blisko, mogliśmy je przesadzić, wystarczyło nas poinformować. Dla mnie to jest bulwersujące. Wszytko było ustalone, mieliśmy zgodę prezydenta, sadziliśmy zgodnie z planem nasadzeń - mówi Olga Kaczmarska, szefowa starachowickiego Koła Platformy Obywatelskiej. Jak ustaliliśmy w Urzędzie Miejskim, drzewka zostały usunięte, ponieważ przeszkadzały mieszkańcom pobliskich bloków.