Wkurzające newsy z rana

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 206
To teraz oprócz gróźb słownych, przemocy PC zjeby stosują szczochy?
tumblr_lyss3389rn1qdyz5yo1_500.gif

rawpra

Well-Known Member
2 741
5 410
Kelthuz kończy CMDR ;_; a fejsbukowe środiwisko lolbertarian tak bardzo skompromitowane (to akurat mnie nie wkurza jakoś specjalnie)

ps. ale sie zdziwilem jak uslyszalem wsrod szkalowanych osob imie i nazwisko typa z którym chodziłem do jednej klasy w liceum, i rzeczywiście on jest libkiem niby, a pamiętam jak w liceum brał udział w takim kurwa czymś https://pl.wikipedia.org/wiki/Model_United_Nations

Ostatnia edycja:
T

Tralalala

Guest
Miał rację ale:
- nie potrzebnie w ogóle ciskał po laskach z których przynajmniej Karolina ma dość koszerne poglądy z tego co pamiętam
- laski w ruchu są potrzebne nawet jak świecą cyckami, ładne laski przyciągają facetów których można libować, oczywiście najlepiej jakby jeszcze fajnie po czymś ciskały np. wymieniona Lauren Southern
- co do pozwu to jest to oczywisty zamach na wolność słowa, mam nadzieję, że nic z tego pozwu nie wyjdzie

Dodatkowo imo ruch się szmaci dlatego, że nie jest to kontrowane i osoby np. z forum nie wychodzą do tych ludzi aby im tłumaczyć konkretne rzeczy i potem wyskakują "libertarianie" popierający przemoc za "własność" intelektualną czy też wjeżdżanie na rewolucyjność jednocześnie proponując rozwiązanie kończące się również przemocą (absolutnie nie realne jest odstąpienie państwa od władzy bez przemocy z ich strony gdyż wiadomo, że jak ludzie się połapią to ich zlinczują albo w najlepszym wypadku będą chcieli odszkodowań za agresją i tego nie będą mieli jak spłacić a więc w najlepszym wypadku czekałoby ich zapierdalanie do końca życia).
Jeszcze się trafią smaczki typu płacenie państwowym "firmom", bo regulamin.

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
Aha, czyli sensownie jest brnąć w to dalej niż skasować biedapodcast w którym wyzywa się ludzi? Zamykanie serii to nic innego jak jedno wielkie "JUŻ NIE BĘDĘ"

Imperator

Generalissimus
1 569
3 556
Aha, czyli sensownie jest brnąć w to dalej niż skasować biedapodcast w którym wyzywa się ludzi? Zamykanie serii to nic innego jak jedno wielkie "JUŻ NIE BĘDĘ"
Czy ja napisałem, że sensowne, bardziej sensowne byłoby nagrać przeprosiny, wtedy to by coś znaczyło, a usunięty podcast coś znaczy? To że Bolek usuwał swoje posty na Wykopie, nie znaczy, że już nikt ich nie pamięta.

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
Czy ja napisałem, że sensowne, bardziej sensowne byłoby nagrać przeprosiny, wtedy to by coś znaczyło, a usunięty podcast coś znaczy? To że Bolek usuwał swoje posty na Wykopie, nie znaczy, że już nikt ich nie pamięta.

A gdzie ja pisałem coś o pamiętaniu? Czy jest taka możliwość w twoim wszechświecie, że Bolek usunął swoje wpisy na wykopie bo speniał? Nie zamierzam ciągnąć offtopa w tym wątku, a ty nie powinieneś brać wszystkiego tak bardzo na serio, a w szczególności rzeczy odnoszących się do kelkuca. On sam już dawno przestał być poważny, i opinie na temat jego osoby raczej też.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
Przecież na Allegro, nawet OLX są, po różnych sklepach małych też,
Chodzi o to, by wpierw wybrać jakiś optymalny model, a potem znaleźć najlepszą ofertę na ten wybrany.
za granicą nie sprawdzałem, no chyba że musi koniecznie poza Polską kupić
Jeśli jest szansa, że towar będzie bez VAT, to należy skorzystać!

Tak się składa, że w elektronice na Ali jest największy wybór, ceny są przyzwoite, no i dostawcy są spoza UE. Ja przypuszczam że jakieś państwo musiało na Ali nacisnąć, by jammerów nie sprzedawali.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 111
Wg mnie on też nie chce, żeby mu yt zamknął kanał, albo nawet tylko przestał płacić za wyświetlanie reklam.

Do góry Bottom