[WiplerGate] Sprawa bójki Przemysława Wiplera z KNP z Policją

tomky

Well-Known Member
790
2 039
comment_vJYRrsmSAthUGaHTBTTCaF5CnKR7LZFh,w400.jpg

tomahawk

Well-Known Member
736
1 296
A propos tej lokówki - jest galeria, niestety nie wiadomo która to siatkarka.

http://slupsk.szkolapolicji.gov.pl/indexmain.php?act=akt&det=20120601

Też to widziałem już wcześniej. Znam kilku ludzi z tej szkoły policyjnej w Słupsku, którą ukończyła pałująca policjantka. Schemat zawsze jest ten sam: skończył(a) chujowe studia, a dla ludzi z jego/jej wykształceniem nie ma pracy, więc idzie do policji, często też kandydat(ka) ma jakąś rodzinę w policji, ale nie tak często jakby to mogło się wydawać. Na podstawie tych kilku przypadków, które znam, mogę powiedzieć, że do szkoły policyjnej w Słupsku idą ludzie leniwi, liczący na łatwiznę i szybką emeryturkę, i na ogół największe przygłupy, a ich postura fizyczna jest śmiechu warta; chociaż znam jednego kolesia, który ma 2 metry wzrostu i 100 kg wagi i poszedł do policji bo lubi się napierdalać.

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
Wipler nie Wipler, najbardziej mnie wkurwia takie pierdolenie jak tego "świadka" na początku, "funkcjonariusze nie wiedzieli z kim maja do czynienia(w sensie że z posłem)", tak jakby normalsowi można ot tak wpierdolic jesli nie staje na baczność przed funkcjonariuszem.
Nawet w akcie oskarżenia jest to wyraźnie zaznaczone, że policjanci nie wiedzieli, że to poseł.

Sputnik

Szalony naukowiec
482
2 173
Czy policyjne rejestratory nagrywają dzwięk? Jeśli tak to powinny nagrać ich krzyki jak stali tuz obok radiowozu, chyba, że tajemniczo zaginęły :)

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 470
Czy da rade dojść do zdjęć tej paniusi, która pałuje Wiplera i która, bez obstawy swoich chłoptasiów, padłaby od jednego płaskiego, zadanego przez dowolnego menela powyżej 50 kg? Należało by wszędzie, gdzie się da, publikować jej zdjęcie, z odpowiednimi podpisami.
Nazywa się Beata Jung. Mam nadzieje, że w internecie zrobią z jej życia horror i kurwa sama się powiesi przed dniem sznura.

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 526
Mistrzyni Policji w siatkówce? No cóż, muszę przyznać że Wiplerowi sprzedała niezłego asa serwisowego :eek:

;)

Volvek

Well-Known Member
797
1 920
Nie wiem czemu, ale zawsze przy takich akcjach mam ten 1% nadziei, że sytuacja zostanie przedstawiona rzetelnie... Potem widzę coś takiego i się smucę. :(

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 146
8KzKCtn.jpg

Materiał dalej leci tak:
Kajdanowicz: "to jest najmniej ważne co widzowie widzą na tym filmie"
"Jest naładowany wódą jak bombowiec"
Pijany jak stodoła"
"Dlaczego nie pamięta że był w izbie wytrzeźwień?"
""Może więcej wyjaśnią kolejne nagrania"

Ostatnia edycja:

ernestbugaj

kresiarz umysłów
851
3 048
Najbardziej bezczelny jest moment w 1:34, kiedy Wipler wyciąga rękę w reakcji na potraktowanie go gazem (w ogóle dla mnie to jest reakcja odruchowa), a pedałenowski skurwiel swoje: "...poseł, co ważne pod wpływem alkoholu, podchodzi do policjantów i wymachuje przed nimi ręką."

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
Wykop to już medium nowych czasów, potężny kop (7681), pręgierz dla wykopków, którzy szmacili Wiplera. Taka trochę odtrutka na zalewanie sprawy gnojem przez TVN i Gazetę:

http://www.wykop.pl/link/2230908/policja-paluje-przemyslawa-wiplera-nagranie/

W ogóle Wykop fajnie rozpracowuje temat: http://www.wykop.pl/link/2231826/swiadek-tvn-klamie-w-sprawie-wiplera-ani-razu-go-nie-uderzyli/

Pies cywil? No prosze.

:D

Ta sprawa ma potencjał na polityczną rozpierduchę :) No zobaczymy na ile starczy jej paliwa.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom