- Moderator
- 3 591
- 1 503
Tak, czy inaczej ja mam szacun dla Gazdy i Jego perspektywy Choć mam inną ma się rozumieć
Po hipotetycznym odstrzeleniu posła liczba obecnych i potencjalnych posłów będzie mniejsza o jeden.
dopóki nie znajdę dowodu, że jest komuchem, to go tak nie nazwę
Jest urzędnikiem państwowym i piewcą demokracji. Jakich jeszcze dowodów tu niby trzeba więcej?
nikt z was nie wierzy, że jakiś lib mógłby kombinować w stronę propagowania wolności przy okazji bycia politykiem?
Wipler nie głosował nigdy za jakąkolwiek podwyżką podatków ani jakąkolwiek regulacją rynku, [...]
Wiadomo, na wolność w demokracji nie ma co liczyć, póki istnieje ten ustrój.Zdaje się że poparł ustawę o przymusowych szczepieniach i specjalnych uprawnieniach inspektorów sanitarnych.
Nie nazwałbym go wolnościowym. Chociaż jest mniej zamordystyczny od pisu czy po. ale o to nie trudno
Nie zdziwiłbym się, gdyby za całym tym zamieszaniem stało PO z wypuszczonym na smyczy - Gowinem, który miałby zebrać poparcie kolibrów którzy nigdy na PO już nie zagłosują. W zbiegi przypadków nie wierzę, a Gowin od początku raczej bardzo ostrożnie i mało entuzjastycznie podchodził do jakiejkolwiek formalnej współpracy z Wiplerem, szczególnie w zakresie - próby uformowania wspólnej partii.To co odpierdala policja w tej sprawie rzecz jasna mocno śmierdzi.