Alu
Well-Known Member
- 4 634
- 9 696
Kiti zniknęła akurat przed zlotem, może też ma aspergera <3
Zapowiadała się a potem nas wystawiła. Walentynki nie będzie.Miała być ta kitty w Łodzi?
Ech Fat słabo się starałeś. Kobieta o wolnościowych poglądach, zasłużona dla libnetowego shouta zdarza się raz na milion.Zapowiadała się a potem nas wystawiła. Walentynki nie będzie.
Ja tam lubię symetrię w życiu, dlatego równie dobrze mogę zapytać: "A może to ja byłem jej życiową szansą?".Może to była Twoja życiowa szansa?
Chyba pan żartuje sobie? No a jeśli poważnie to bardzo przepraszam, ale zasmucił mnie pan troszeczkęŻałuję, że nie urodziłem się kobietą. Żeby załapać sie na imprezę konto bym założył przed zlotem (..) I nie musiałbym mieć długiego stażu na forum.
Za godzinę Ten Dzień, ale gdzie są Walentynki:@jessod
może single wyślą im Walentynki?
ja przesyłam starą piosenkę
ja nigdy bym nie zaproponowała libertarianom, że chcę być na ich zlocie, nawet przez chwilę bym o tym nie pomyślała
Ech mała, nie szalej.To nie było do ciebieProszę tak nie myśleć o Kobietach .
Tak.Chcialem zmienić nick i usunąłem konto. Idiota.@ultimate - to ty Hansley ?
Dobra, zmerdżowałem hensleya z ultimatem i przeszły lajki i posty.
Za często i tak jestem. Muszę ograniczyć bo żona rozwodem grozi. A drugiej szukać nie będę.Za stary jestem.Żeby tylko libnet był ale na Onecie dużo stukam i w innych jeszcze miejscach. Miałem urlop i zagadałem się z jakąś kobitką, dobrze nam się gadało i zapomniałem, że miałem obiad gotować. Wchodzi żona po 10 godzinach w pracy a obiadu brak. Po co tak długo siedzi w tej głupiej robocie to nie wiem. Chyba lubi. Zaczęła szaleć ale bez powodu. Lodówka pusta nie była. Miała w niej torta to mogła się najeść Ale nie, zupa musi być i coś jeszcze.No właśnie zastanawiałem się co się z Tobą stało że cie nie ma. Ale lajki poszły się jebać
jprdl, dzięki ale nie miałem 7 314 ! Postów to chyba tyle było ale lajków to miałem chyba 3640 i te z nowego konta sześć albo siedem.Dobra, zmerdżowałem hensleya z ultimatem i przeszły lajki i posty.
Masz pozwolenie?A ja Wam życzę abyście w nowym roku zabrali się w końcu za pozwolenia na broń palną i jej kupno .