Wątek z życzeniami

Alu

Well-Known Member
4 634
9 696
Wszystkiego najlepszego życzę Kobietom zarejestrowanym na libnecie

tulipany-libki.jpg
tulipan-jessod.jpg

Ostatnia edycja:

Kelsi

Well-Known Member
1 040
19 979
@ultimate

Bardzo dziękuję za piosenkę, którą dodał pan dla mnie w innym temacie. Fajna, no może zatańczyłabym przy niej na przykład kankana ?:) Poza tym pisze pan, że nie odpowiadam na wiadomości. Odpowiadam kiedy mogę, no jakby mam dużo czasu, nie pracuję ale często gdzieś jestem, poza tym mam swoje różne zainteresowania, coś co mnie fascynuje i im poświęcam wolny czas. Nie lekceważę nikogo, uważam, że byłoby to bardzo niegrzeczne z mojej strony jeśli bym nie odpowiedziała, mogłoby się tak zdarzyć, gdybym na przykład odłożyła na jakiś czas no i zapomniała. Jeśli kiedyś tak było to bardzo przepraszam.

@kalvatn

No proszę Cię, co ty piszesz o Kobietach, ich próżności, no zasmuciłeś mnie..:(
Ja nie lubię dużych bukietów - mój Mąż wie o tym i nie tylko On - lubię małe kwiatki, drobne, albo tylko jeden kwiatek. Najbardziej podobają mi się polne małe kwiatki, można sobie zapleść z nich śliczny wianek.
images

Wianki są prześliczne, no czoło ozdobione kwieciem na pewno zmienia świat na lepsze:)W dawnych czasach wianek na głowie dziewczyny oznaczał dziewictwo. Można takie kwiatki zbierać gdzieś przy trasie i na łące i można też znaleźć majowe chrabąszcze, no i jamę myszki polnej:) Ja unikam bezpośrednich kontaktów z różnymi robaczkami ale podoba mi się chrabąszcz majowy, jego kolorki no i to ciche brzęczenie jest urocze.

images

W dawnych czasach we Francji przygotowywano z chrabąszcza zupę, no ludzie różne potrawy przyrządzają. Kiedyś pan Jaranek pisał, że upiekł i zjadł żabę, to znaczy nóżkę jedną tej żaby. Myślałam, że to żart, ale pomyślałam za chwilę, że to może być prawda - może smakują mu żabki, no nie wiem, ale nie pytam, bo lepiej nie pytać ?

@aluzci
Wszystkie kwiaty są piękne, ale ten jeden biały kwiatek sprawił mi ogromną radość. No nie wiesz dlaczego, ale mogę napisać tylko tyle, że wzruszyłam się bardzo i łezki kapią mi na klawiaturę. Poruszyłeś coś co jest schowane głęboko na dnie mojego serduszka.
Pięknie dziękuję
serce.gif

A teraz chodź aluzci, chodź - w w podziękowaniu opowiem pewną historię, zdarzyło się to dawno temu...

"Come my love, I'll tell you a tale
Of a boy and girl and their love story
And how he loved her oh, so much,
And all the charms she did possess"

The Princess Bride, 1987
Storybook Love

Willy DeVille & Mark Knopfler

papa.gif

pawel-l

Ⓐ hultaj
1 915
7 932
@jessod bijesz rekordy popularności. Jak Ty to robisz ;)

Zaciekawił mnie nick @aluzci. Google dał niewiele m.in. takie :p

Rozrusznik nie kręci - Mechanika Ogólna Motocyklowa - Forum ...
forum.motocyklistow.pl › ... › Mechanika Ogólna Motocyklowa
A luz Ci pokazuje? tak kontrolka luzu się cały czas świeci, przy naciskaniu na przycisk startu nawet nie przygasa a co do pukania w przekaźnik ...

Eli-minator

zdrajca świętych dogmatów
698
1 673
To już za chwilkę rozpoczną się święta. To pierwsze jeszcze z dużym trudem toleruję. Ale już to trzeciomajowe doprowadza mnie do torsji - zwracam ten cały syf, którym epatuje edukacja i propaganda, niech spływa razem z odchodami do oczyszczalni ścieków.

Zaglądającej tu agenturze oraz lewicowcom wszelkiej maści, również takim, którzy (czy które) niechęć do kapitału i kapitalizmu przystrajają szatkami anarchistów, intelektualistów, indywidualistów, życzę tego, co tradycyjnie jest dla nich przeznaczone w świątecznej piosence.

U

ultimate

Guest
Ale już to trzeciomajowe doprowadza mnie do torsji - zwracam ten cały syf, którym epatuje edukacja i propaganda, niech spływa razem z odchodami do oczyszczalni ścieków.
Masz zły dzień? Nie martw się, mam dla ciebie coś na poprawę humoru.
Słońce, plaża, kocyk, festyny, kawiarnie, kolejki za lodami. Naród szczęśliwy był i odprężony.
Wspaniałe czasy :D

fb294ac998637a1551765f273988b7e4.jpeg

58dabfc32e4a6789af443c4d33e3e655.jpeg

543c787729cd1a69961eb87ccd024d82.jpeg

8b798f9b88fff80ac25306710b1e7905.jpeg

6b5304dd3085344fab12139b415fabb8.jpeg

66fb9fbf4fd22ea768174537bb3c19fd.jpeg

5ca5737db2e707c3c11ab4b2c0082efa.jpeg

Eli-minator

zdrajca świętych dogmatów
698
1 673
>>Masz zły dzień? Nie martw się, mam dla ciebie coś na poprawę humoru.
Słońce, plaża, kocyk, festyny, kawiarnie, kolejki za lodami. Naród szczęśliwy był i odprężony.
Wspaniałe czasy<<

Jak na mnie, to mam świetny dzień. Majówka mi się bardzo podoba, zwłaszcza, że upodobania pogodowe mam takie, jak kr2y510 i kawador, wręcz przeciwne od mocno lansowanych przez Kolegę tomkiewicza. W miejscu, w którym jestem, ma się odrobinę ocieplić, więc będzie idealnie.

Idea większej czy mniejszej majówki mi się bardzo podoba, natomiast drażnią mnie okolicznościowe tytuły do tej majówki, odgórne idee, w których się do majówek ludzi wypuszcza np. ze szkół (nie tylko uczniów, też pracowników).

Pierwszy - to przecież Dzień Komucha.

A Trzeci - to Dzień Antypolaka, Wroga Wolności, Zwolennika Bezprawia i Oszustwa.

Z fotek najbardziej podoba mi się ta z samochodem. Intrygujący model - nie wiem, co to jest.

rawpra

Well-Known Member
2 741
5 410
@ultimate

Bardzo dziękuję za piosenkę, którą dodał pan dla mnie w innym temacie. Fajna, no może zatańczyłabym przy niej na przykład kankana ?:) Poza tym pisze pan, że nie odpowiadam na wiadomości. Odpowiadam kiedy mogę, no jakby mam dużo czasu, nie pracuję ale często gdzieś jestem, poza tym mam swoje różne zainteresowania, coś co mnie fascynuje i im poświęcam wolny czas. Nie lekceważę nikogo, uważam, że byłoby to bardzo niegrzeczne z mojej strony jeśli bym nie odpowiedziała, mogłoby się tak zdarzyć, gdybym na przykład odłożyła na jakiś czas no i zapomniała. Jeśli kiedyś tak było to bardzo przepraszam.

@kalvatn

No proszę Cię, co ty piszesz o Kobietach, ich próżności, no zasmuciłeś mnie..:(
Ja nie lubię dużych bukietów - mój Mąż wie o tym i nie tylko On - lubię małe kwiatki, drobne, albo tylko jeden kwiatek. Najbardziej podobają mi się polne małe kwiatki, można sobie zapleść z nich śliczny wianek.
images

Wianki są prześliczne, no czoło ozdobione kwieciem na pewno zmienia świat na lepsze:)W dawnych czasach wianek na głowie dziewczyny oznaczał dziewictwo. Można takie kwiatki zbierać gdzieś przy trasie i na łące i można też znaleźć majowe chrabąszcze, no i jamę myszki polnej:) Ja unikam bezpośrednich kontaktów z różnymi robaczkami ale podoba mi się chrabąszcz majowy, jego kolorki no i to ciche brzęczenie jest urocze.

images

W dawnych czasach we Francji przygotowywano z chrabąszcza zupę, no ludzie różne potrawy przyrządzają. Kiedyś pan Jaranek pisał, że upiekł i zjadł żabę, to znaczy nóżkę jedną tej żaby. Myślałam, że to żart, ale pomyślałam za chwilę, że to może być prawda - może smakują mu żabki, no nie wiem, ale nie pytam, bo lepiej nie pytać ?

@aluzci
Wszystkie kwiaty są piękne, ale ten jeden biały kwiatek sprawił mi ogromną radość. No nie wiesz dlaczego, ale mogę napisać tylko tyle, że wzruszyłam się bardzo i łezki kapią mi na klawiaturę. Poruszyłeś coś co jest schowane głęboko na dnie mojego serduszka.
Pięknie dziękuję
serce.gif

A teraz chodź aluzci, chodź - w w podziękowaniu opowiem pewną historię, zdarzyło się to dawno temu...

"Come my love, I'll tell you a tale
Of a boy and girl and their love story
And how he loved her oh, so much,
And all the charms she did possess"

The Princess Bride, 1987
Storybook Love

Willy DeVille & Mark Knopfler

papa.gif

1441369552426177674.png

1446231766906972445.jpg

50bd7c6fec5786495c36b264d14ae54e.jpg

13427892_569849016528775_7527174983055318223_n.jpg