Wątek z życzeniami

tolep

five miles out
8 585
15 483
I zrobiłeś błąd w nazwisku, ale w świątecznym duchu Ci wybaczam. A swoją drogą, jak bardzo w duchu świątecznym (albo wbrew temu duchowi) jest wrzucenie sobie przemyślanej dawki MDMA w przemyślanym czasie, w celu wzbudzenia w sobie przyjazności przy świątecznym stole, jednak bez euforii/ekstazy? :D

Ostatnia edycja:

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382
I zrobiłeś błąd w nazwisku, ale w świątecznym duchu Ci wybaczam. A swoją drogą, jak bardzo w duchu świątecznym (albo wbrew temu duchowi) jest wrzucenie sobie przemyślanej dawki MDMA w przemyślanym czasie, w celu wzbudzenia w sobie przyjazności przy świątecznym stole, jednak bez euforii/ekstazy? :D
Poprawione ;)

tolep

five miles out
8 585
15 483
Właśnie, @GAZDA to jest koleś którego chciałoby się poznać. Raz czy drugi zwrócił się do mnie po imieniu na szałcie, bo ja swojej tożsamości nie ukrywam. Ciekawe czy wybierze się pod koniec sierpnia do Polski...

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382
Właśnie, @GAZDA to jest koleś którego chciałoby się poznać. Raz czy drugi zwrócił się do mnie po imieniu na szałcie, bo ja swojej tożsamości nie ukrywam. Ciekawe czy wybierze się pod koniec sierpnia do Polski...
A mi nie zależy... mam wrażenie, że Gazda to taki egocentryczny buc, nie potrafiący dyskutować ani zderzać się z poglądami czy rzeczywistością inną niż jego wyobrażenia.

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Chciałem życzyć moim kochanym libkom tego, aby każdy z nich odnalazł swój mały AKAP, na tym świecie...

Additional personal wishes:
Chciałem życzyć:
@tosiabunio Więcej cierpliwości, co do wznawiania przegadanych tematów i różnych kontrowersyjnych poglądów wypływających na libnetowej agorze,
@Ciek Szalonej przygody z młodą sex kochanką,
@pampalini Skończenia przełomowej gry i młodych siks na konwentach promocyjnych,
@Zbyszek_Z Bionicznych oczu,
@Taki Owaki Fajnego męskiego mięska,
@kr2y510 Stołu z akcesoriami z lat 90-tych,
@Volvek Udanego podrywu @Triss następnym razem,
@Sputnik Kurwa... idziesz na wygrywa... chyba nie mam czego ci życzyć ;)
@pLT Mocniejszej głowy,
@Mad.lock Leków na aspergera :D
@Triss Lepszych towarów w świecie libertarian, nie samych piwniczaków,
@Nene Spełnienia fantazji erotycznych... ps. Nie łapałem cię, za biust ;)
@jessod Kilku kilogramów więcej,
@Eliahu Kugielkopf Pogodzenia cebulackiej części duszy z parchacką :p
@Salem Żelaznej wątroby,
@libertarianin.tom Nawrócenia redaktorów lewrockwell.com,
@tomkiewicz Dowodów, na zabójstwo Kennedy'ego przez CIA i znalezienia pisemnego zobowiązania do współpracy podpisanego przez niejakiego Tomasza Płókarza,
@krystkon Zostania kapitalistą,
@Hitch Zrealizowania filmu/serialu, na podstawie tego świetnego scenariusza, który napisałeś,
@Imperator Zostania libem,
@FatBantha Sek... Znaczy grupy wyznawców ;)
@tolep Sukcesów w hodowli,
@piezol Paczki tabletek z kofeiną,

Niewymienieni... nie martwcie się, po prostu nie zdążyliśmy się poznać, dlatego nie wiedziałem co wam życzyć ;)
Przytuliłbym Cię!

Hanki

Secessionist
1 532
5 108
Pozwólcie, że polecę klasykiem:

15780689_1088216191305521_7359368649544860918_n.png

U

ultimate

Guest
  1. 18:57 - FatBantha:
    ja bym wysłał @kiti-pury, ale skoro nie przyjechała, to romansu nie będzie
  2. 18:57 - FatBantha:
    należy być pryncypialnym
Miała być ta kitty w Łodzi?
Żałuję, że nie urodziłem się kobietą. Żeby załapać sie na imprezę konto bym założył przed zlotem, pierdnął z pięć postów na forum, spędził dużo czasu z chłopakami na shoucie i dostał specjalne zaproszenie na spotkanie.:D I nie musiałbym mieć długiego stażu na forum. Kurcze, nie ma to jak urodzić się radzącą sobie w każdej sytuacji kobietą:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry Bottom