- Staff
- 2 946
- 958
Premislaus napisał:rano jadę do jebanej skarbówki z pitem.
Mam 32 lata a PIT załatwiają za mnie rodzice
Premislaus napisał:rano jadę do jebanej skarbówki z pitem.
Trigger Happy napisał:Mam 32 lata a PIT załatwiają za mnie rodziceKażda moja wizyta w ZUSie, US, nawet na rejonowej poradni, kończy się awantura z personelem, pyskówką, tak mi ciśnienie skacze, ze zrezygnowałem z wizyt w tych miejscach ... jak u mnie w pracy załatwiali niedawno z celnikami , odprawę uproszczoną, wyszedłem na pół dnia bo bym eksplodował ... a ze mieszkam w Polsce i wizyty w tych burdelach mnie nie ominą to wiem że umrę na nadciśnienie albo zawał
![]()
OSTRZEŻENIE!!
Ostrzegam że przedsiębiorca [imię i nazwisko] zatrudnia na tzw. czarno, nie daje umowy i nie odprowadza za pracowników podatków ani nie płaci ZUSU. Wypłatę daje rzadko w pieniądzach, najczęściej w konserwach i artykułach żywnościowych.
życzliwy
i niestety ludzie mu potakują
ci co wtedy żyli nienawidzili prywaciorzy i ich dzieci też ich z zasady nienawidzą
Nie żebym był jakoś specjalnie krwiożerczy, no ale...masz tu dziurę logiczną: każdy (no prawie każdy w każdym razie) żyjący teraz w Polandzie albo żył w PRLu, albo jest dzieckiem kogoś, kto żył w PRLu![]()
masz tu dziurę logiczną: każdy (no prawie każdy w każdym razie) żyjący teraz w Polandzie albo żył w PRLu, albo jest dzieckiem kogoś, kto żył w PRLu![]()