ernestbugaj
kresiarz umysłów
- 851
- 3 048
Deska zastał Polskę zabetonowaną, a zostawi drewnianą.
On nie ma 35 lat. Wyrok nie jest prawomocny, zresztą nie może kandydować osoba skazana za przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego, Kelthuza to nie dotyczy.Jeśli chodziło o rozgłos, to lepszym kandydatem wg mnie byłby Kelthuz.
Tylko nie wiem jak od strony prawnej wygląda start osoby z wyrokiem.
mnie skazano za przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego jak najbardziejOn nie ma 35 lat. Wyrok nie jest prawomocny, zresztą nie może kandydować osoba skazana za przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego, Kelthuza to nie dotyczy.
Waldemar Deska: Wolność jest najważniejsza. Tylko ludzie wolni tworzą dobro wspólne
Mam nadzieję, że miał na myśli coś w stylu: Państwo jest tak bogate, jak jego obywatele.Co to jest "DOBRO WSPÓLNE"?
http://pressmix.eu/index.php/2015/0...jsza-tylko-ludzie-wolni-tworza-dobro-wspolne/
Na kanale youtube Partii Libertariańskiej pojawiło się krótkie nagranie z Waldemarem Deską.
Słucham tego gościa właśnie w radiu i kurwa nie wierze że partia która ma "libertarianizm" w nazwie podpisuje się pod takim kandydatem.
"konstytucja jest dobra, trzeba ją tylko szanować"
Ale które amerykańskie wartości? Te obecne?Poza tym przeszczepia na grunt polski amerykańskie wartości.
Ale które amerykańskie wartości? Te obecne?