tomislav
libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
- 4 777
- 13 006
Złośliwie mogę też napisać, że pojawienie się leciwej już siły politycznej (jeszcze słabej, ale już bardzo zauważalnej), nie spodobało się układowi i zaczął on dyskretnie, przez agentów wpływu, sugerować rozproszenie ruchów wolnościowych, by nie doszło do ich konsolidacji przed wyborami do polskiego parlamentu. Takie zadanie miałyby mieć radia internetowe jak KS, Enklawa, a także raczkujące ugrupowania, np. PL.Złośliwie mogę też napisać, że pojawienie się nowej siły politycznej (słabej, ale już zauważalnej) nie spodobało się układowi i zaczął on dyskretnie, przez agentów wpływu, sugerować zmarginalizowanie jej w innej, lepiej kontrolowanej sile. Jak widać, teorie spiskowe daje się wyciągnąć z niczego.
Jak widać, mechanizmy kontrolujące daje się wyciągnąć z niczego.
A ja chciałbym dodać, że pod agitkę można, przy odrobinie złej woli, podciągnąć niemal każdy post i wzmiankę.Ja tylko chciałbym przypomnieć, że jest to forum libertarian, a nie forum konserwatywnych liberałów. To nie jest miejsce agitowania za JKM.
A może ZWŁASZCZA teraz?Ale nie zgadzam się na agitowanie teraz za KNP
Powtórz to może jeszcze tysiąc razy, to faktycznie będziemy se jojczyć na zniewolenie do czasu, aż posiwiejemy.Realnie natomiast nic się nie zmieni.