D
Deleted member 6610
Guest
Największa broń mająca dokonać depopulacji ludzkości. 5G. Czy diabeł jest taki straszny jak go malują?
Czy poniższe osoby współpracowały, współpracują, czy w inny sposób współpracują z polską Razwiedką (WSW/WSI/SKW/SWW)?
Claude mOnet: Nie wypada mówić o sobie (zresztą nie ma znaczenia co powiem).
Jerzy Zięba: Nie wiem.
Marek Sęk "Ivelios": Nie sądzę.
Janusz Zagórski: Był oficerem politycznym WP przed stanem wojennym. Czy był TW? Nie sądzę.
Marek Podlecki (śp. zmarł w marcu 2020): Prawdopodobnie był TW SB "Janusz" także być może i wojskówki (oraz był podprowadzany przez ss do zrobienia czegoś głupiego, miał być nowym Brunonem Kwietniem!).
Materiały:
Janusz Zagórski o sobie:
Info o Marku Podleckim.
Info o tym że był prowadzony do śmierci przez ss:
Może to ten rodzaj osoby który rozpoznaje "aurę" człowieka czy inne czakry/negatywne wibracje ego?Jak zgadałem z jedną ruską, to ta bezbłędnie pokazywała mi kto jest ze służb.
"This channel has no videos." Cholera. O co poszło?Po zapoznaniu się z argumentami z Eter TV stwierdzam, że jest gorzej. Oni są niemal wszyscy albo powiązani z bezpieką albo są resortowymi bachorami.
Może się przebranżowił? Czy to niemożliwe?Natomiast Zagórski wygląda mi na człowieka wojskówki, choć twardych dowodów nie mam.
A co służby zyskują z takich imb jak z Brunonem Kwietniem? Mają dzięki temu wytłumaczenie czemu bardziej inwigilują ludzi? Jeśli tak to czemu miało by im zależeć na inwigilowaniu ludzi? To więcej "pracy" przecież.Marek Podlecki (śp. zmarł w marcu 2020): Prawdopodobnie był TW SB "Janusz" także być może i wojskówki (oraz był podprowadzany przez ss do zrobienia czegoś głupiego, miał być nowym Brunonem Kwietniem!).
Nie. Praktyczna znajomość zachowań ludzkich. Lata doświadczeń. Wietnamczycy i Chińczycy wyczuwają takich zasrańców lepiej.Może to ten rodzaj osoby który rozpoznaje "aurę" człowieka czy inne czakry/negatywne wibracje ego?
Nie wiem. Było i nie ma. Cenzura Google lub autocenzura."This channel has no videos." Cholera. O co poszło?
Niemożliwe!Może się przebranżowił? Czy to niemożliwe?
Demonstracja siły.A co służby zyskują z takich imb jak z Brunonem Kwietniem?
2. Sianie strachu:
Już ponad 100 ofiar w Meksyku [„Gazeta Wyborcza” 28.04.2009],
Świńska grypa zabija w Stanach [„Dziennik Łódzki” 30.04.2009],
Podkarpacie: świńska grypa wystraszyła rodziców [„Rzeczpospolita” 8.05.2009],
Świńska grypa może zabić 2 miliony ludzi [Dziennik.pl 13.05.2009],
Morderczy wirus wróci jesienią do Europy [Dziennik.pl 18.05.2009],
Ta grypa uderzy jesienią [„Rzeczpospolita” 13.06.2009],
Świńska grypa zaatakowała dwoje mieszkańców Łódzkiego [„Dziennik Łódzki” 23.07.2009], Epidemia nas nie ominie [Gazeta.pl, Zdrowie 31.07.2009],
Grypa atakuje, a Polska nie ma szczepionki [Dziennik.pl 28.07.2009],
Czy Polacy mają się bać? GRYPA I PANIKA [„Gazeta Wyborcza” 31.10–1.11. 2009],
Grypa niesie śmierć. Pandemonium [„Polityka” 28. 11.2009].
Ptaki też atakują drony, a nikt nie dorabia ideologii. Od tego trzeba zacząć, że ptaki działają instynktownie i mogą sobie coś ubzdurać. Jak jakiś człowiek w dobrej wierze podniesie z jezdni ptasiego podlota i da go na trawnik, to od razu ptasi rodzice niczym rasowe madki rzucają się na niego, sądząc że chce skrzywdzić pisklę. I potem nieszczęśnika będą atakować i podżegać do tego następne pokolenia .Tym razem chodzi o ptaki. Ptaki padają wszędzie. Ptaki atakują nadajniki 5g. O co chodzi z tymi ptaszyskami?
Ale ja nie o tym, że ptaszyska padają, czy atakują 5g. Mnie interesuje kto/co stoi za takim sianiem paniki?
Czy portal Zmiany na Ziemi nie jest poletkiem do sprawdzania tego, czy takie to sianie paniki chwyci, czy nie?
Witold Rosowski z NY.
O tym jak armia USA wkracza do akcji w NY, oraz o eksperymentach społecznych z użyciem straszaka koronawirus. Materiał krótki - tylko 12 minut, wiec zachęcam do obejrzenia i podesłania znajomym.
Trochę stary news. Masoni w Kanadzie kolekcjonują DNA dzieci.
No dobra, tylko po co tak naprawdę to robią?