Tak będzie w AKAPie

Tomasz Panczewski

Well-Known Member
699
3 849
hU5d0oO.jpg

Oreł

Well-Known Member
574
465
Tam policja nosi kałachy? (albo jakąś ich wariacje)

AKS-74U, tak zwana Suczka. Standardowe wyposażenie sił policyjnych w całym bywszym Sojuzie, dlatego było tej broni pełno widać w materiałach z Ukrainy w początkowej fazie konfliktu na wschodzie, kiedy podstawowym źródłem uzbrojenia separatystów były opanowywane komendy milicji. W akapie będzie noszona jako broń do ochrony osobistej w sezonie jesień/zima, daje się gustownie wkomponować pod kurtkę.

Jeśli ktoś chce z tego postrzelać, w tę niedzielę w Podstolicach będzie okazja, 15 zł za 10 strzałów :)

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Planned Parenthood Sells Dead Baby Parts, And That Shouldn’t Shock You At All

Planned Parenthood has been caught on tape selling the body parts of aborted children.

In a lengthy investigation, Planned Parenthood Federation Senior Director of Medical Services Dr. Deborah Nucatola, is recorded discussing the sale of dead babies. She calmly nibbles on a nice green salad and sips a bit of wine as she tells the buyers (actors, posing as medical researchers) all about her organization’s efforts to deliver intact limbs and organs to interested parties.​

http://www.theblaze.com/contributio...aby-parts-and-that-shouldnt-shock-you-at-all/

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
Zajebiste! Można użyć jako narzędzia do zbrodni doskonałej - zastrzelić chłopa, drona zostawić na miejscu i niech sobie szukają kto tym sterował, zwłaszcza w dużym mieści i jeśli dron miał spory zasięg.

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
Nie takie proste. Jest wiele śladów w samym komputerze drona i na broni.
Myślałem, że istnieje jakiś sposób sterowania dronem, która przekazuje dane tylko w czasie rzeczywistym i nie zostawia żadnych śladów skąd był sterowany. Broń chyba można przygotować tak, żeby nie było żadnych śladów prowadzących do nas, dron nówka ze sklepu, albo kradziony...

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Myślałem, że istnieje jakiś sposób sterowania dronem, która przekazuje dane tylko w czasie rzeczywistym
Dron helikopterowy to nie zdalnie sterowany samolot. Tam do przekazywania obrazu, do komunikacji, do stabilizacji lotu i kontroli jest komputer.

nie zostawia żadnych śladów skąd był sterowany.
Tych śladów nie zostawia, zostawia ślady czym był sterowany i inne. To jest elektronika. Nie wiem czy ktoś zajmował się inżynierią śledczą dronów, ale jak pojawią się na większą skalę przestępstwa z dronami, to się okaże co można z tego uzyskać.

Broń chyba można przygotować tak
Broń tak.
Ale każda broń i każda amunicja są śladami. Wraz z resztą poszlak w tym dowodami z drona, stanowią dość mocne zawężenie kręgu poszukiwań.

W ankapie zapewne będą w sprzedaży samoczynne systemy antydronowe, które będą w stanie zbijać nawet małe awionetki, a nie tylko drony. :p

pawel-l

Ⓐ hultaj
1 915
7 932
Telewizja powoli przygotowuje społeczeństwa do AKAPu w programach reality show:
"Jackass" - grupa kumpli robi sobie nawzajem krzywdę np. paralizatorem
"Wildboyz" - np. przebrani się za zebry na sawannie, zaatakowani przez kilka lwic
"Wakacje w Protektoracie" - imitacja życia pod okupacją nazistowską w Czechach (wiem, wiem to nie brzmi groźnie)
"Wielki Show Dawcy" - uczestnikami byli ciężko chorzy holendrzy, którzy potrzebowali przeszczepu nerki, a o tym kto dostanie, w głosowaniu esemesowym decydowali widzowie. Dodatkowo okazało się, że umierająca kobieta była podstawioną aktorką
"Króliki doświadczalne" - Kolacja ze świecami gdzie panowie skonsumowali siebie nawzajem. (Wycięty kawałek pośladka i brzucha)
"Urodzony w dziczy" - uczestniczki decydują się na poród bez żadnej asysty w środowisku naturalnym (no chyba jest kamerzysta)
"Orgasm wars" - zadaniem jednego uczestnika jest doprowadzić drugiego do orgazmu, a zadaniem tego drugiego jest nie ulec

Do góry Bottom