Tak będzie w AKAPie

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 521
Pigułki gwałtu w akapie będą dostępne w każdym kiosku :)

ghb_bottle2.jpg

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Siedzę sobie na działce (wiecie, takie cebulackie ogródki :)) z moim psem, usiadłem sobie na leżaczku, popijam piwko, a psa puściłem luzem, żeby sobie pobiegała. Nagle idzie dziewczynka z małym yorkiem czy inną pierdołą, a że nie mam jeszcze ogrodzonej działki, to moja suka rusza do niej, zaczyna obszczekiwać i ganiać jej pieska. No więc biegnę tam, opierdalam mojego kundlasa, zapinam za karę w smycz i przepraszam dziewczynkę.

Po fakcie uświadomiłem sobie, że w AKAPIE ta dziewczynka mogłaby wyciągnąć z kieszonki mały pistolecik i zastrzelić mojego psa.

aa.jpg

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 521
w akapie to byś pierwsze co zrobił, to postawił płot, bo by ktoś inny od razu otoczył ciebie i twój leżaczek dookoła, a potem kazał sobie zapłacić 100 kg złota za prawo do przejścia przez jego teren.

Mam już model biznesowy, he he he ... :D

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Aż dziwne, że dopiero teraz na to wpadłem, ale na dobrą sprawę, to jak będzie w akapie wiadomo przynajmniej od 1973 roku, kiedy to powstało Karn Evil 9. To jest chyba najlepsza z muzycznych ilustracji akapu w muzyce, ever.
Dziwne nie jest, że Giger walnął pikną okładkę do tej OchKurwaJakiejDobrejPłyty! 1973 rok - wspaniały dla muzyki. Nastąpił wówczas istny wysyp zajebistych wydawnictw. W sumie duma mnie rozpiera, że to też rok moich urodzin. Kiedy usłyszałem pierwszy raz "Karn Evil 9", zmiotło mnie z kulasów. Zapowiadał ją Gaszyński w Dwójce, a infoanarchizowałem ją na szpulowej Arii! Do dziś "Brain Salad Surgery" ryje beret. Grali tak, jakby zaraz miał być koniec świata. Tak się łączy klasykę z rockiem i jazzem w akapie!

T.M.

antyhumanista, anarchista bez flagi
1 412
4 448
rhug61RyfRQ.jpg

Raper R.A. The Rugged Man z dziesięcioletnią fanką, trzymającą koszulkę z cytatem. Jak napisał: "Her parents bought her this shirt."

HELL YEAH!

OP
OP
Ciek

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Nie matura, lecz chęć szczera ....

Ojciec chłopców Iulian postanowił, że uczyni ze swoich synów gwiazdy. Dzieci od drugiego roku życia poddawane były rygorystycznym ćwiczeniom siłowym i gimnastycznym.

Starszy z chłopców, Giuliano, ma już na swoim koncie dwa rekordy świata.

2d21678c8942334177dd02ab217f3053.jpg

7190618cc0974e8de79cabeec996b7b9.jpg

http://wiadomosci.onet.pl/wielka-br...audiu-store-najsilniejsze-dzieci-swiata/v7pc9

... a mogliby 8 godzin dziennie, 5 dni w tygodniu, siedzieć w szkolnych ławach i uczyć się ilu wojów miałą drużyna Mieszka I, czy tam innych, równie pasjonujących danych odtyczących jakiegoś rumuńskiego herosa etatyzmu. W akapie każdy z nich będzie miał swoje PAO i będą łby oddzielać od korpusów bez potrzeby używania jakiegokolwiek sprzętu.

Ktoś może powiedzieć, że jest duża szansa, że w wieku 20 lat będą już inwalidami. I co z tego? W akapie jak bachor się znudzi lub zużyje, to się go oddaje do skupu organów albo wyrzuca i się robi, albo kupuje, albo łapie, albo przygarnia ze schroniska nowego. I wsio.

Ostatnia edycja:
OP
OP
Ciek

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Jako inwalida będzie mógł lepiej sępić kasę. Tata Rumun nieźle to wykombinował.
Ja myślę, że jak będą metrowej wysokości karłami o szerokości 2 metrów w barach, to wystarczy, że zapuszczą brody i już będą trzaskać grubą kasę jako aktorzy wcielający się w role krasnoludów i innych maszkar w filmach fantasy.

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Dziwne nie jest, że Giger walnął pikną okładkę do tej OchKurwaJakiejDobrejPłyty! 1973 rok - wspaniały dla muzyki. Nastąpił wówczas istny wysyp zajebistych wydawnictw. W sumie duma mnie rozpiera, że to też rok moich urodzin. Kiedy usłyszałem pierwszy raz "Karn Evil 9", zmiotło mnie z kulasów. Zapowiadał ją Gaszyński w Dwójce, a infoanarchizowałem ją na szpulowej Arii! Do dziś "Brain Salad Surgery" ryje beret. Grali tak, jakby zaraz miał być koniec świata. Tak się łączy klasykę z rockiem i jazzem w akapie!
A mnie się Brain Salad Surgery nie podoba. Wolę pierwszą i Tarkusa.

Do góry Bottom