Tak będzie w AKAPie

Xynoslav

Paleoagentarianin, Transferysta
229
408
Gdy ja byłem dzieckiem, to takie zachowanie było normalne. Wielu ludzi uczyło dzieci palić czy pić i na nikim nie robiło to wrażenia. Serio.
Jak byłem w pierwszej klasie liceum (po 8-letniej podstawówce) u kolegi w domu, to jego matka poczęstowała nas fajkami i wódką.
No, po podstawówce, a nie w wieku takim jak to dziecko. :)

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Wy się oburzacie na ojca i matkę (bo to ona filmowała, śmiała się i zachęcała - słychać w tle) małego bohatera, ale właśnie dla takich jak oni jest propertarianizm w wersji hard-core. Jak kiedyś padnie eurokomuna i zorganizowane chrześcijaństwo (Cerkiew, KRK itd.), to właśnie tacy jak oni będą elitami.
Kto wie, czy ten mały sympatyczny bobasek nie będzie potężnym agresywnym kapitalistą, finansującym w ramach kaprysu krwawe bitwy pomiędzy kibicami na orbicie okołoziemskiej? A może będzie Wielkim Sławskim Wojem, sławiącym Pierona i przepędzającym islamskie hordy, który przy okazji wybije wszystkich komuchów, socjalistów, nadmiernych empatyków i humanitarystów?

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Krzysiu, oby - oby ten mały obalił lewactwo i na gruzach UE zbudował akap.
On jest z Rosji, tam jeszcze UE się nie zalęgła. Ale jak ktoś raz zasmakuje wolności, to jej smak pamięta do końca życia. Jak raz jej zasmakował, to będzie o nią walczył, a w najgroszym układzie będzie piaskiem w łożyskach zamordyzmu.

Zbyszek_Z

Well-Known Member
1 021
2 466
BIW-jveCcAA9E72.jpg

piezol

Jebać życie
1 263
4 235
Falloutowi zawsze The Ink Spots przewodzili, wypraszam sobie takie insynuacje!

@ I Mark Morgan, oczywiście

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom