- Admin
- #2 681
- 6 985
- 15 153
Bardzo fajny przykład matematycznej głupoty
To jeszcze raz ja:
Jak nas zaleje imigracja z krajow III Swiata to nie bedzie wybacz i gadki o slabym rozwinieciu instytucji wlasnosci prywatnej
Tu z Niemiec, ale mialem podobna akcje w pociagu z Dalston do Croydon (okolica karaibska w strone Afryka/Bliski Wschod), typ zaczal szczac ot tak sobie na fotel:
Co do zabawy z materialami wybuchowymi to za dzieciaka sruby, a potem juz zabawy z prochem i benzyna. Wioska wczesnych lat 90. to bylo to.
Ps. Mam w Polsce ok 47ha dzialke rolna z kawalkiem lasu przylegajacym do jeziora.
Moze ja, jako prywatny wlasciciel bede chciec, zeby mi czarni bracia z Afryki regularnie srali w dolki na polu i myli dupy w jeziorze, zebym mogl potem bez problemu sprzedawac na straganie rosnace jak posladki czarnych kobiet kabaczki i kapuste w cenie: tona warzyw za skrzynie amunicji?
Nie chce ci przebijac balonika samozadowolenia, ale nikt nie ma pojecia jak bedzie w AKAPie - tj. mozesz sobie zakladac ideologiczne ogolniki, wraz z utopijnymi wariacjami, ale nie zmieni to faktu, ze temat jest na wpol bekowy i na wpol jest gdybologia.
Tu masz rację. Jest pytanie, czy zaleje.Jak nas zaleje imigracja z krajow III Swiata to nie bedzie wybacz i gadki o slabym rozwinieciu instytucji wlasnosci prywatnej
Ze 100 do 99 spadła ci ocena w AKAPowej skali pizdowatości.
Wyjaśniaj mi więcej jeszcze jaki to jest temat.
No najwyrazniej musze, skoro piszesz to co piszesz.