Fraans
Well-Known Member
- 201
- 441
Zimny wychów.
Na Florydzie pies przez godzinę jeździł samochodem
Arkadiusz Grochot
Niedziela, 24 listopada (10:52)
W Port St. Lucie na Florydzie przez godzinę przy jednym z osiedli na wstecznym biegu krążył samochód. Okazało się, że pojazdem kierował pies.
Samochód zauważyła Anne Saboul. Zobaczyła, jak pojazd na wstecznym biegu krąży powoli na placu przy jednym z osiedli w Port St. Lucie. Na początku myślała, że to jakiś nieudolny, młody kierowca uczy się jazdy.
Na początku widziałam jak ktoś się wycofuje, ale potem kierowca nadal to kontynuował - mówi CNN kobieta.
Po chwili na miejsce przyjechała policja i straż pożarna. Funkcjonariusze z daleka zauważyli, że to pies kieruje samochodem, który kręci się w kółko na wstecznym biegu. W pewnym momencie pojazd uderzył w skrzynkę pocztową i kilka pojemników na śmieci, a następnie zwolnił.
Wtedy policjanci otwarli drzwi pojazdu, a ze środka wybiegł duży, czarny labrador Retriver.
Okazało się, że włączony samochód pozostawił jeden z mieszkańców. Do środka wbiegł jego pies i przez prawie godzinę kręcił się wokół własnej osi.
Na szczęście nikt nie został poszkodowany w tym incydencie. Właściciel czworonoga obiecał naprawić zepsutą skrzynkę pocztową swojego sąsiada.
Ja ostatnio w autobusie widziałem kilkuletnie dziecko z ułożoną kostką Rubika i myślałem "Oby ktoś ci to wcześniej zrobił skurczybyku, ja chyba nigdy jednego rzędu nie złożyłem ". Może za mało wymagamy od dzieci.some just four years old, working in the vast polluted mines of the Democratic Republic of Congo, where toxic red dust burns their eyes, and they run the risk of skin disease and a deadly lung condition
Jeśli dupczenie było "na chama", to karą za to może być obcięcie narzędzia gwałtu. Ochroniarze nie pomogą. Obiekt będzie przedmiotem polowań i łowów. Cenne trofeum zostanie zlicytowane.Na początku lipca miliarder trafił do więzienia i usłyszał zarzut niewolnictwa seksualnego nieletnich. Biznesmen twierdzi, że jest niewinny. Oskarżenia Roberts Giuffre odrzucają także książę Yorku oraz Maxwell.
ona nie jest już akapką od dość dawna