Tak będzie w AKAPie

OP
OP
Ciek

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 876
12 261
Z tego obrazka wynika, że w akapie nawet "Z rodziną wychodzi się najlepiej na zdjęciach" nie działa :(

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 792
#takbędziewakapie - puste talerze, pełne magazanki. Nic do gara nie włożysz, bo wszystko co będzie można zakumulują pazerni kapitaliści, nam zostanie tylko broń, co by do szczurów, szarańczy i lewackich agresorów móc strzelać i się nimi pożywiać.

k94k

Active Member
101
98
Na plaży w akapie.
dmw951.jpg

Na deptaku...
4qr9l.jpg

Typowa opieka rodzicielska w akapie-bite i gwałcone dzieci, jak sie znudzą rodzicom to rodzice wyrzucą swoje dzieci gdzieś na polu...
9rnj7m.jpg

FatBantha

Członek Załogi
8 902
25 792
Ja oberwałam raz jak byłam dzieckiem, raz w sumie jako nastolatka
Najciekawsze nie jest to, czy się oberwało, a za co się oberwało.

1. Bo fajnie wiedzieć jakie kto problemy wychowawcze sprawiał.
2. Bo jeszcze fajniej wiedzieć, co rodzice uznają za wystarczająco uprawniające ich do łojenia skóry dzieciom.

Więc...?

:)

Nene

Koteu
1 094
1 690
jako dziecko jak coś chciałam to sie kładłam na ziemi i płakałam i nikt nic nie potrafił z tym zrobić... więc raz dostałam klapsa ze stwierdzeniem "teraz masz powód, żeby płakać"
potem za pyskowanie...

FatBantha

Członek Załogi
8 902
25 792
Za pyskowanie? A to był jakiś srogi tekst lub cięta riposta, że za to oberwałaś?

Hitch

3 220
4 877
Najciekawsze nie jest to, czy się oberwało, a za co się oberwało.

Matka mnie lała kablem od odkurzacza za słabe oceny i skargi ze szkół. Ojciec kapciem za nieszanowanie własności braci, kablowanie i za to, że raz pod wieczór, kiedy wszyscy układali się do snu... stanąłem przed lustrem w przedpokoju i wydarłem się na całą mordę "TY FIUCIE!". Miałem wtedy z siedem lat :)

D

Deleted member 4151

Guest
Ja często dostawałem leciutkie klapsy na otrzęsienie za pyskowanie. Boleć nie bolały ale swoje zadanie spełniały . Był to taki sygnał ,że granica cierpliwości jest przekroczona

Zbyszek_Z

Well-Known Member
1 021
2 466
Wzorowe dziecko propertarian. Dostaje lanie i nie protestuje - w końcu na nie zasłużyło zdaniem rodziców :)

D

Deleted member 4151

Guest
Niezbyt. Zraz dostałem krótkimi spodniami i uderzyły mnie takie małe plastikowe kulki przymocowane do sznurka i to bolało. Myślę ,że prop nie byłby zachwycony z mojej reakcji. Wyszło na to ,że ojciec mnie przepraszał :p

D

Deleted member 4151

Guest
W akapie to byłby odpowiednik cziłały. Takie były by standardem
uid_357a2eb64d0f8a396198e72cd1055f321315316477329_width_700_play_0_pos_3_gs_0.jpeg

Tylko że tam będzie będą niepowiązane tym wszystkim zwykła smycz wystarczy (chyba).

OP
OP
Ciek

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 876
12 261
Jest bardzo duża. W akapie to będzie jednak taki średniak, bo wybuchy elektrowni atomowych doprowadzą do bujnego rozrostu lokalnej fauny i flory na skutek mutacji genetycznych.

Do góry Bottom