Tak będzie w AKAPie

Avx

Active Member
831
186
Lancasterze, socjalistek na smycz jest wystarczająco dużo : D
Smycze są fajne : D
hahaha :D

D

Deleted member 427

Guest
Screen_shot_2013_05_29_at_7_28_33_AM.png

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
Powiadają, iż dzieci są naszą przyszłością. Uważam, że powinniśmy więc ją cenić. Także dosłownie, nadając jej cenę.
W akapie jeśli nie uda Ci się jakieś dziecko, to je sprzedasz, dołożysz troszkę i kupisz sobie lepsze. Akapowe fundusze emerytalne będą opierały się na spekulacji dziećmi.

M

Matrix

Guest
W akapie nie będzie problemu z wychowywaniem dzieci ile by się ich nie miało, przetrwają tylko najwartościowsze osobniki, niezdary, chorowitki, nie mające szczęścia przy zabawie szybko zginą, bo matka nie będzie miała obowiązku chronienia ich. Śmierć dziecka nie będzie tragedią tylko normalnym zrządzeniem losu.

D

Deleted member 427

Guest
^^^
W akapie poziom promieniowania będzie tak wysoki, że widok trzygłowych psów nikogo nie będzie szokował.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Te prywatne elektrownie atomowe zrobione z drewna i blachy...

No i nie można zapominać o bombach detonowanych sobie dla zabawy obok miast przez zblazowanych burżujów.

W znienawidzonym przez niektórych Fallout 3 jest miasto z atomowym niewypałem w środku. Kiedy tylko zjawiamy się w mieście, od razu jeden typu proponuje nam zdetonowanie bomby, jeśli się zgodzimy, to później oglądamy sobie spektakularną zagładę miasta i dostajemy za to kasę od znudzonego burżuja :p . #takbędziewakapie , akcja Fallout 3 w ogóle rozgrywa się w prawdziwym AKAPIE czyli w świecie retarded post-apocalyptic wasteland :) .

Hitch

3 220
4 876
No i było to jedno z najgłupszych, najnaiwniejszych zadań w nowej serii. Poza tym, F3 nie dzieje się w AKAPie, tylko w jego rozwodnionej, plastikowej i infantylnej wersji dla komuchów :)

D

Deleted member 4151

Guest
A niby jaki akap chcesz zobaczyć w produkcji która ma się sprzedać różnym odbiorcą?

Hitch

3 220
4 876
A niby jaki akap chcesz zobaczyć w produkcji która ma się sprzedać różnym odbiorcą?

Taki jaki był w F1 i F2. Był to misz-masz różnych spojrzeń na AKAP, od przygodowych po humorystyczne, ale napisane to było przez dorosłych ludzi dla dorosłych ludzi. A F3 to takie dziecinne gówno, że zgrzytam zębami na samą myśl, że w ogóle się do tego dotykałem kiedyś.

D

Deleted member 4151

Guest
Taki jaki był w F1 i F2. Był to misz-masz różnych spojrzeń na AKAP, od przygodowych po humorystyczne, ale napisane to było przez dorosłych ludzi dla dorosłych ludzi. A F3 to takie dziecinne gówno, że zgrzytam zębami na samą myśl, że w ogóle się do tego dotykałem kiedyś.
Możliwe. W stare Fallouty grałem za krótko żebym mógł się wypowiadać.

Avx

Active Member
831
186

Fallout: New Vegas jest okay. Jeżeli nienawidzisz F3 a lubiłeś F1 i F2, polecam F: New Vegas.

military

FNG
1 766
4 727
Fallout: New Vegas przede wszystkim marnuje mój czas. Gigantyczne puste przestrzenie, masa błąkania się bez celu i pełno questów typu "przynieś, podaj, pozamiataj", które nawet nie rozbudowują świata w żaden istotny sposób. W F1 i F2 nie marnowałeś czasu na trzymanie klawisza "idź na przód", a gra i tak była długa (bo treściwa!), no i przede wszystkim o wiele bardziej wciągająca i nastrojowa.

Słowem: jedyne Fallouty to części 1 i 2, resztę można spuścić w kiblu.

D

Deleted member 4151

Guest
Jeśli już jesteśmy w atomowo-anarchistycznych klimatach to jak podobał wam się Stalker?

Hitch

3 220
4 876
polecam F: New Vegas

Ja miłuję Fallouty od pierwszego wejrzenia 14-15 lat temu i znam tę serię niemalże na wylot. Ograłem już "New Vegas" na wszystkie możliwe sposoby dawno temu ;)

jak podobał wam się Stalker?

Nudny jak psia dupa. Choć w ramach ciekawostki polecam polską wersję z lektorem (nie dubbingiem!). Dodaje to klimaciku mrocznego filmu klasy B z ery VHS :)
Szkoda tylko, że lektor dograny jest do ruskiej ścieżki, nie angielskiej.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Choć w ramach ciekawostki polecam polską wersję z lektorem (nie dubbingiem!). Dodaje to klimaciku mrocznego filmu klasy B z ery VHS :) Szkoda tylko, że lektor dograny jest do ruskiej ścieżki, nie angielskiej.

Młodzi jesteście, to nic nie wiecie. Ten lektor zajebiście działa tylko z wersją rosyjską, bo to charakterystyczny lektor, który czytał ruskie filmy w TV. To robi zajebisty klimat dla tych, którzy pamiętają te czasy.

Lektor z wersją angielską nie miałby żadnego sensu.

D

Deleted member 4151

Guest
Dla mnie rosyjskie głosy były świetne i klimatyczne ale gra sama w sobie szybko mi się znudziła.

Cptkap

Well-Known Member
701
3 229
Stalker robi się ciekawy dopiero z modami.
Polecam mod "Misery", tu jest fajny trailer.

"Where dreams turn to dust
And lions turn to lambs" :)
Czekam na wersje 2.0 tego moda.

Warto wspomnieć też akapową frakcje "Freedom", walczącą z rządowymi siłami w Zonie.
Freedom is a collection of anarchists, daredevils, and other Stalkers who believe in the right for free access to the Zone. They are one of the largest Stalker clans in the Zone. Freedom believes that the Zone is a wonder given to all humanity. They are hostile to the ecologists exploiting the Zone for research. They openly oppose the Military, and their long-time rivals, Duty. The only interest of Freedom is to live and open the Zone as a museum for people outside of Chernobyl.

In contrast to the regimented, highly disciplined atmosphere of Duty, the members of Freedom have a much more relaxed, informal attitude. They appear to have a more casual command structure, often referring to each other as "bro", with a number of members shown making regular recreational use of alcohol and marijuana. This further reflects their status as a clan of like-minded free spirits, unlike the ex-military soldiers of Duty. Regardlessly, Freedom members are able to function very effectively as an organized fighting force when necessary.

Zona #takbedziewsurvivalakapie ;)

Do góry Bottom