alfacentauri
Well-Known Member
- 1 164
- 2 181
Widocznie stary mało widziałeś
Co do tego zdjęcia...
To proste, wszystko zależy od tego kto ich sponsoruje. Przecież oni sami z siebie nie są samowystarczalni. Samo skłotowanie i notoryczna kopulacja na squotach nie dają żadnego przychodu.Ja się na tej antifie aż tak nie znam i nie wiem jak to wychodzi w proporcjach, ale są w jej szeregach zarówno frakcje proizraelskie jak i propalestyńskie.
A jeśli jakaś jest antyizraelska, to ma agentów Izraela w swoich szeregachI tak, skoro berlińska Antifa jest pro-izraelska, to możemy podejrzewać, że ich sponsorem jest państwo żydowskie w Palestynie lub syjonistyczne lobby.
Może to oczywiste, ale warto to dodać, że oni też często nie mają rozterek logicznych, co ułatwia im ataki na przeciwników. Tzn. nie traktują logicznego dowodzenia jako coś rozstrzygającego działanie, ale lecą albo na wewnętrznym przekonaniu albo na emocjach. Ja znam taki styl myślenia z bezpośrednich kontaktów z jednym z członków rodziny i to jest niemal nie do przeskoczenia. Podejście które wpisuje się w heglowskie "tym gorzej dla faktów", jeśli fakty nie potwierdzają ich przekonań. Oczywiście każdy, kto w coś bardzo wierzy będzie miał tendencję do zakrzywiania rzeczywistości przy kwestionowaniu jego przekonań, ale tutaj skala tego jest gigantyczna. Takie typy się przydają przy obronie jakiś twardych pozycji, bo może się walić i palić i ni chuja się nie ruszą bez względu na wszystko (np. na wojnie), ale ideologicznie jak załapią jakąś chorą idee to jest też no pasaran. Nie ma tutaj negocjacji. Albo ich zdominujesz, albo odwrót. Przemówić do zakutego łba się nie da.Co do tego zdjęcia...
Po przeczytaniu Gan-Ganowicza i zapoznaniu się z relacjami z walk z komuchami w Ameryce Południowej, doszedłem do wniosku, że taktyczna wartość bojowa komuchów jest 10-30 razy mniejsza od wartości bojowej zwykłych ludzi. Same komuchy to statystycznie ludzkie pizdy i odpady.
Ich przewaga wynika z tego, że:
- potrafią być dobrze zorganizowani
- potrafią omamić zwykłych ludzi i wciągnąć ich w swe gierki
- wciągają w swe szeregi kryminalistów i element notorycznie kryminogenny
- niemal zawsze mają wsparcie obcego państwa (nie tylko Sowietów/Rosji ale też i USA)
- niemal zawsze za nimi stoją interesy banskterów, korporacji czy innych grup interesu
- zatrudniają doświadczonych najemników
Stąd nie należy ich lekceważyć.
Różnica między surowym mlekiem krowy wypasającej się trawą, a mlekiem UHT i innym tego typu gównem jest taka, jak między człowiekiem a komuchem.
No ja wpierdalam dużo mlekaMoże ktoś potwierdzić ?
"...Jesteśmy wrogami obecnego systemu kapitalistycznego, który wykorzystuje ekonomicznie słabszych, z jego niesprawiedliwymi płacami, z niesprawiedliwą oceną osoby ludzkiej według jej zamożności a nie według odpowiedzialności i rzeczywistych dokonań. Jesteśmy zdeterminowani aby zniszczyć ten system za wszelką cenę" Adolf Hitler ... Piękne słowa, masakryczne skutki...
- Robert Karaszewski - profesor dr. hab. UMK; socjalista, ludzkie ścierwo i worek gówna. Wpis na jego profilu na portalu Linkedin.
Te lewackie gamonie nawet krzyża nie potrafią zburzyć.
Szkoda tylko że żaden z nich nie zginął, bo byłby to jego "bój ostatni".