pawlis
Samotny wilk
- 2 420
- 10 193
"Polish Neo-Nazis" .
Chyba specjalnie założę Twittera, żeby mu odpowiedzieć.* Rzeczywiście kurwa, Polacy wchodząc do komory gazowej pewnie w duszy dziękowali opatrzności, że ich rozbrojono, bo jeszcze by były miliony takich jak Hitler.Proszę niech ktoś wytłumaczy temu pan, że Hitler był przeciw dostępowi do broni...
Macie pomysł na krótką odpowiedź?
Ale mnie zirytował. Macie pomysł na krótką odpowiedź?
Dobrze znany, czerwony jak cegła globalistyczny pajac i jego pajacowata akcja.
Ale mnie zirytował. Macie pomysł na krótką odpowiedź?
Dofinansowanie z budżetu Krytyki Politycznej i Ryzyka - czy to są te WASZE sprawy i WASZE państwo?
jakis antifiarz napisał:Powiedział to wszystko śmieć z aspergerem, książkowy przykład psychopatycznego konserwatysty-kapitalisty. Więcej takich jak ty czy korwinków cierpiących z powodu istnienia. prawactwo ośmieszyło swój dystopistyczny światopogląd do końca w momencie wypróżnienia na świat dokonanego przez ich matki. Po latach zaczęło się coś TAKIEGO w tych główkach rozwijać, różnorakie choroby psychiczne, socjopaci, psychopaci, tym jest chorobliwy konserwatyzm i kapitalistyczne bajdurzenie. Chcę dla was wolności wyboru, eutanazja powinna być dla was dostępna nawet pod wpływem chwili, tego wam serdecznie życzę.
jakis antifiarz napisał:Co teras? Gówno wiesz, jesteś takim debilem, że nie rozróżniasz anarchizmu od nihilizmu, aż mi ciebie szkoda, mentalnie reprezentujesz poziom betonu z Nowej Zelandii. Dorobek innych ludzi, chyba pracobiorców, zapierdalających dorobek innych, nowoczesne niewolnictwo, jesteś posłuszną kurwą systemu. Obiektywizm nie istnieje debilu :V Są tylko kompromisy i subiektywizm. Według twoich kryteriów mogę być najgorszym gównem, ja się tym karmię i jestem z tego dumny, wręcz mogę dzięki temu góry przenosić. To ty się zabij, i to prędko.
jakis antifiarz napisał:Mam ci się wpierdolić na chatę z żyletkami i ponacinać ścięgna?.
jakis antifiarz napisał:Takie pierdolenie możesz wsadzić sobie w dupę. Srać na kapitalizm, wszelkie bogactwo winno być równomiernie rozprowadzone.
jakis antifiarz napisał:Po latach kolonializmu Białych Brytyjczyków nadszedł czas odwetu. Muzułmanie mają prawo do wszystkiego co mają Brytyjczycy, do każdego pierdolonego kawałka ziemi na tej wyspie, a każdy kto twierdzi inaczej, jest jebanym rasistą, ksenofobem i ścierwem, które należy zutylizować.
jakis antifiarz napisał:Słuchaj prawicowy kurwiu, kolektywizacja była całkowicie konieczna. A biali bogaci ludzie mają obowiązek parować na socjal dla słabszych.