dataskin
Well-Known Member
- 2 059
- 6 145
Mniej więcej z tego samego okresu pochodzi też ta wypowiedź:W Polsce w czasach komunizmu było ciężko, uwierał nas brak wolności i puste półki. Ale ta nasza bieda była w miarę równo rozłożona. Nie było takich przepaści, jakie dziś widzimy i jakie powodują walkę już nie na słowa i postulaty, ale na śmierć i życie
Nawet Wałęsa ma na tyle rozumu by zdawać sobie sprawę, że to o co walczy on i Solidarność to komunizm i Adolf Hitler.Trzeba wymusić: kapitaliści, jesteście odpowiedzialni za bezrobocie, jesteście odpowiedzialni za pracę. Jeśli nie macie pracy, budujcie piramidy. Robota musi być, ludzie muszą zarabiać i muszą być traktowani porządnie.
Czy to na pewno prawdziwy cytat?
[Mój mąż] działa tylko i wyłącznie jako osoba prywatna, wszystkie jego wypowiedzi są prywatnymi poglądami i w żaden sposób nie odzwierciedlają pracy Komitetu – odcina się Jagna Marczułajtis od działań swojego męża, który wedle serwisu Lovekrakow.pl za wiedzą posłanki chciał przekupić dziennikarzy, by pozytywnie pisali o pracy Komitetu Konkursowego Kraków 2022.
http://www.tvn24.pl/poznan,43/kalis...aniu-przyjdz-sam-tchorzu-ty-jeden,417062.htmlSprzeczka zaczęła się od stylu ubierania.
- Spodnie kupione w najlepszym sklepie! Mountain mój drogi. Spójrz na siebie! - krzyczał do jednego z narodowców Kalisz.
Nie wiem. Ale Tusk rzeczywiście dziś wizytował AGHAle dlaczego brak nazwiska ?