Wtedy jeszcze nie musiałby być profesorem.Ło kurwa! Sam profesor napisał do generała, no i trzeba zauważyc że przez skromność zapomniał się prawidłowo podpisać i zgubił znamienne "prof.". Szacunek na dzielni!
A widzieliście jaką łzawą okładkę dojebał Newsweek?
A widzieliście jaką łzawą okładkę dojebał Newsweek? Jebłem
Małe podsumowanie linii obrony stronników Wałęsy, warianty mogą się łączyć:
Zapomniałeś jeszcze:
- To wszystko wina tego zawistnego maminsynka Kaczyńskiego, który zniszczył i podzielił społeczeństwo.
Ło kurwa! Sam profesor napisał do generała, no i trzeba zauważyc że przez skromność zapomniał się prawidłowo podpisać i zgubił znamienne "prof.". Szacunek na dzielni!
No bo to stara zasada wszelkich oszustów: jak wepnę autorytet w klapę, to ty atakujesz autorytet, a nie mnie.ja sie spotkałem z argumentacją, że człowiek co nosi maryje na marynarce, nie może być złym człowiekiem hehehe
Przyznał, że jest zachwycony swoim stylem pisania sprzed prawie 30 lat.
Na potwierdzenie swoich tez przypomniał, że Solidarność została rozwiązana w 1983 roku. – A w 1988 roku pan Wałęsa na polecenie bezpieki zrobił Solidarność bis.
Śmieszni są ci wielbiciele teorii spiskowych, którzy sugerują, jakoby dokumenty były sfałszowane. Ciekawe, czy w spisek smoleński czy kosmitów też wierzą.