KarolKaszub
Member
- 51
- 28
Przykro mi, ale takiego rodzaju twierdzenia to kompletnie niepoważna fantastyka polityczna. Naprawdę dziwi mnie, że libertarianie przejmują kwiatki programowe po korwinistach, zamiast po prostu zaczerpnąć informacji o realnej rzeczywistości. No ale cóż, bardzo łatwo opowiadać różne rzeczy, jeśli nigdy się nie rządziło i nie ponosiło za to odpowiedzialności.Likwidacja czegoś nie jest równoznaczna z okradaniem. Dostaną odszkodowanie ze zlicytowanego "mienia państwowego".
Dobra, rozwalamy państwo i wprowadzamy akap...w internecie na forum, bo w świecie realnym podstawy postępu i socjalizmu nie są nawet trochę naruszone.w dupę sobie wsadź odpowiedzialne założenia.
Majątek państwa to max. 800 mld PLN, (...)
to ciekawe rzeczy są. Sprawdzam!Najlepszą reakcją na przemoc jest zaciśnięcie pięści (jak uczył LaVey), (...)
Jedenaście przykazań satanizmu
4. Jeżeli gość w twoim domu (na twoim terenie) dręczy cię, traktuj go okrutnie i bez miłosierdzia.
10. Nie zabijaj zwierząt* (nie-ludzi), chyba że zostaniesz zaatakowany lub będziesz potrzebował pożywienia.
11. Kiedy chodzisz w "otwartym" terenie nie zaczepiaj nikogo. Jeżeli ktoś cię zaczepia, poproś go by przestał. Jeżeli nie przestanie, zniszcz go.
Dziewięć twierdzeń satanizmu:
5. Szatan reprezentuje mściwość w miejsce nastawiania drugiego policzka.
A...
to ciekawe rzeczy są. Sprawdzam!
Tyle, to ja potrafię sobie samemu wydedukować . A pytałem, bo nie znalazłem żadnego cytatu wprost, a pomyślałem, że fajnie byłoby zapisać sobie do kolekcji.Chcesz więcej, czy to wystarczy?
Co to są odpowiedzialne założenia?Nie rządziłem, ale w przeciwieństwie do głosicieli takich poglądów opieram się na realnych i odpowiedzialnych założeniach.
Fantastyka?Przykro mi, ale takiego rodzaju twierdzenia to kompletnie niepoważna fantastyka polityczna.
kurwa, co to za imię?dlatego córka Sundari Radhy
zajebisty_pomysł.jpgSama prowadzę ekologiczny styl życia, od 20 lat jest wegetarianką, a córka od poczęcia.
Staramy się jeść ekologiczną żywność, nie jemy słodyczy słodzonych cukrem, tylko miodem, stewią lub ksylitolem, cukrem uzyskiwanym z brzozy. Choć owszem, zdarza się, że czasem zjemy np. loda. Ale wtedy natychmiast widzę różnicę w zachowaniu córki. Często dziwi się i pyta, jak to możliwe, że ludzie mogą zabijać istoty żywe i je później zjadać.
Co do edukacji w domu to ciekawe czy da się jeszcze dziecko przez liceum przeciągnąć, bo jeśli działa to tylko na zasadzie 1-3 klasa podstawówki to nic nie da, bo potem i tak będzie trzeba przyjąć to minimum wiedzy dla idiotów i nic ponad to