Doyle B.
plata o plomo
- 62
- 200
W jakichś 70% człowiekiem, gdyż 30% to wczesne poronienia.
sprecyzuje pytanie na stole kładziemy na pół godziny takiego niemowlaka małego co jeszcze nie łazi nie czołga sie ino leży żre i sra, co sie stanie?
Ilu niemowlaków znałeś, i na podstawie czego wyciągasz takie wnioski? Ja na przykład nie pamiętam, żebym kiedykolwiek srał będąc niemowlakiem. Nie mam dowodów, więc się nie wypowiadam. A Ty masz? Jeśli tak, to proszę o statystyki lub odpowiednie badania, które to potwierdzą.Znając niemowlaki to pewnie się zesra
IJa na przykład nie pamiętam, żebym kiedykolwiek srał będąc niemowlakiem.
a teraz połóż zamiast zarodka dorosłego człowieka, co się stanie i jaki z tego wniosek dla człowieczeństwa niemowlaków?ok widocznie prawie nikt nimo dzieci i nie wie...
ok dodam ze poza zesraniem sie w dowolnym momencie może też zacząć płakać bo głodne, da sie mu cycka/butelke i zacznei pobierając pokarm, jak sie nazre przeważnie zaś śpi
to takie podstawowe funcje z życia takiego dzieciaka...
ok teroz weźmy takiego zarodka, powiedzmy 4 miesiąc, angażując wszelkie zdobycze medycyny badamy zarodek i wychodzi że jest idealny, 100 % tak jak powinno wszystko być u takiego 4 miesięcznego zarodka, no i nadal angażując lasery i co tam nie powymyślali, ostrożnie tak coby nie uszkodzić zarodka wymontowuje sie z brzucha baby i kładzie na stół
pytanie za 50 punktów: co sie stanie?
pytanie za 50 punktów: co sie stanie?
a no taki ze człowiek se bedzie leżał i w zależności od wieku, powiedzmy niemowlak jak zgłodnieje bedzie sie darł bedzie zarł jak sie mu da cycka/butelke, jak sie nazre zaś bedzie spał, oraz ewentualnie w którymś tam dowolnym momencie sie zesra...a teraz połóż zamiast zarodka dorosłego człowieka, co się stanie i jaki z tego wniosek dla człowieczeństwa niemowlaków?
a no taki ze człowiek se bedzie leżał i w zależności od wieku, powiedzmy niemowlak jak zgłodnieje bedzie sie darł bedzie zarł jak sie mu da cycka/butelke, jak sie nazre zaś bedzie spał, oraz ewentualnie w którymś tam dowolnym momencie sie zesra...
zarodek zdechnie...
zakładaliśmy przecie że są 100% sprawne, 100% zdrowy noworodek nie zdechnie, zesra sie, bedzie becał, ssał cycka, spał...He? A 9 miesięczny noworodek nie zdechnie jak się go tak zostawi?
zakładaliśmy przecie że są 100% sprawne, 100% zdrowy noworodek nie zdechnie, zesra sie, bedzie becał, ssał cycka, spał...
zarodek ino zdechnie...
i to jest różnica między człowiekiem a tym czymś co ma baba w brzuchu...
wiem ze jesteś po prostu głupi i nie rozumiesz...Obydwa zdechną bez ingerencji/pomocy osób trzecich.... Nie wiem co chciałeś przekazać ale chyba nie udało się. Noworodek dostanie żarcie a "zarodek" można podpiąć pod aparaturę i dożylnie podawać pokarm.
100 % sprawny człowiek nie zdycha
temat zaorany, wiem ze obrońcy squotersów bedom se dalej wmawiać jakiś bełkot by usprawiediwić swoje komuszenie...
zarodek
«początkowe stadium czegoś»
Czegoś to bardzo ważne słowo, otóż zniża zarodek do poziomu rzeczy. Lodówki, pralki - rzeczy, którą można wyrzucić. Może być to rzecz cenna, ale jej właściciel ma prawo ją wyrzucić i to niezależnie od powodu tej decyzji. Mogą być najbardziej błahe i próżne. Teraz cywilizacja nadal nie zrównuje zarodka do poziomu lodówki, ale gdy dzieci Ci u nas będzie mnogo i demografia da kopa...
kretynie wróć i przyczytaj powoli pytanie początkowe, czy jest tam 7 dni, 1 dzień czy pół godziny pojebie?7 dni bez wody i zdycha
kretynie wróć i przyczytaj powoli pytanie początkowe