GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 166
nie gadaj mi jebany komuchu co mam robić...
nie gadaj mi jebany komuchu co mam robić...
kretynie wróć i przyczytaj powoli pytanie początkowe
prawicowe komuchy nie lubią i by chętnie karali za oba i w obu przypadkach gadają babie co jej wolno a co nie robić ze swoim ciałem...co ma antykoncepcja do aborcji?
Skille w survivalu nie określają co jest a co nie jest człowiekiem.
której części " 100% sprawne" nie rozumiesz?Załóżmy, że na świecie zapanowała epidemia,
Mam w rodzinie dwie niepełnosprawne osoby
Wydaje mi się, że masz ich więcej...
Fanatyk prolifea i braku poszanowania do autonomii w działaniach kobiet, które zostają z całym bajzlem kiedy facet , który spłodził ucieka hen daleko?
OK. Pas. Widzę, że nie ma o czym z tobą dyskutować. Prolife = organizacja fanatyków każacych kobietom rodzić za wszelką cenę.A możesz nie zmyślać sobie moich poglądów? Bo tym bardziej utwierdzasz mnie w opinii, że upośledzenia szaleją w twojej rodzinie.
I nie wiem co to jest "prolifea"? Jakaś marka pasty do zębów czy krem? Nie mam ulubione kosmetyki, ale nie jestem ich fanatykiem.
Zostało poczekać jak avatar ci się zmieni na taki ładny 6 literowy....OK. Pas. Widzę, że nie ma o czym z tobą dyskutować. Prolife = organizacja fanatyków każacych kobietom rodzić za wszelką cenę.
A co do aborcji to uważam iż w sytuacji gdy wiadome jest że dziecko jest bardzo chore albo zostało poczęte w wyniku gwałtu to POWINNA MIEĆ WYBÓR. To jej ciało.