tolep
five miles out
- 8 579
- 15 476
W sumie to nawet mi jej nie żal.
Mnie też, dlatego wstawiłem do Śmieszznych.
A poza tym ""Przyjacielu, nie czynię ci krzywdy; czy nie o dzieło umówiłeś się ze mną? Weź, co twoje i odejdź!"
W sumie to nawet mi jej nie żal.
Występy w programie „Twoja twarz brzmi znajomo” budzą emocje również w USA. Wkrótce finał programu w tej edycji, a Polsat wywołał skandal. Boogie (Bogumił Romanowski) wystąpił jako raper Drake z piosenką „Hotline Bling”. Wideo z odcinka można zobaczyć online, uczestnik wygrał, a zagraniczne media oskarżyły program o rasizm.
Afroniemiec*https://wolnosc24.pl/2018/11/22/cza...e-niemiec-afrykanczykami-jest-ich-zbyt-wiele/
Murzyn nie lubi konkurencji, haha.
Bo nie ma lepszego sposobu na podniesienie jakości usług jak zrobienie z jednego dostawcy monopolisty. Wyborne!Urząd Marszałkowski przymierza się do zawarcia w 2021 roku długoterminowego kontraktu na obsługę linii kolejowej na trasie Tczew-Gdańsk-Wejherowo-Lębork. Do tej pory taka umowa była zawierana na rok, a najbliższa będzie na trzy lata. Czy to oznacza, że w Trójmieście pojawi się konkurencja dla SKM, czy raczej spółka będzie miała w końcu szansę na rozwój?
[...]Jednak dopiero długoterminowa umowa może zmienić jakość przewozów kolejowych w Trójmieście. W jaki sposób?
- Dysponując kontraktem na 15 lat, przewoźnik będzie miał w końcu szansę na prawdziwy, a nie pozorowany rozwój: przede wszystkim duże inwestycje w nowy tabor - mówi Paweł Rydzyński, ekspert rynku transportowego ze Stowarzyszenia Ekonomiki Transportu.