vast
Well-Known Member
- 2 745
- 5 808
Twoje negowanie jest coraz bardziej wkurwiające. Ma pan dowód?
To mój były chłopak. Poza tym, to był żart. Polecam test na aspergera.
Twoje negowanie jest coraz bardziej wkurwiające. Ma pan dowód?
Wojownicy mogą żreć i pić, bo w takich sytuacjach mają ichnią dyspensę. Nawet w czasie pokoju, ichni piloci samolotów pasażerskich mogą się posilać i poić (byłem, pytałem i stąd wiem).W lipcu mają ten swój miesięczny ramadan gdzie w dzień nie mogą nic pić/jeść nawet przełknąć śliny nie mogą, tylko plują.
Udało się odnaleźć polskiego misjonarza z Piły, który zaginął w Kapsztadzie. Okazuje się, że 28-letni Kamil J. celowo zgubił się w RPA, ponieważ popadł w konflikt z przełożonym seminarium. Został znaleziony u prostytutek, z którymi, według swoich relacji, miał tylko z różańcem rozmawiać o życiu na ulicy.
Były prezydent uważa, że potrzebne jest referendum ws. skrócenia kadencji prezydenta i parlamentu, gdyż inaczej Polsce grozi wojna domowa. Przyznał się również, że wstydzi się za Polskę za granicą i będzie o tym mówił również poza Polską.
W rozmowie z Piotrem Kraśko Lech Wałęsa wyraził swoje oburzenie dzisiejszą wypowiedzią prezydenta Dudy w Gdyni, który powiedział m.in.: „Za tę III RP po '89 roku, która nie umiała skazać sprawców tej zbrodni [w grudniu 1970 roku], jest wstyd, zwyczajnie wstyd”.
„Po tej wypowiedzi prezydenta właściwie nie mam wyboru. Zaczynam się wstydzić za ten demokratyczny wybór. I będę to powtarzał przy każdej okazji w kraju i za granicą” – powiedział Wałęsa. Zarzucił również Dudzie, że dzieli, irytuje i denerwuje Polaków.
Były prezydent uznał również, że należy przeprowadzić referendum ws. odwołania Dudy i skrócenia kadencji Sejmu.
„Po drodze musi być referendum dotyczące skrócenia kadencji parlamentu i prezydenta. Jeśli jest taki prezydent, to trzeba, jak najszybciej skrócić kadencję. Teraz jeszcze to się nie uda, bo ludzie uwierzyli w demagogię i populizm” – powiedział były prezydent. Jego zdaniem referendum powinno odbyć się za jakiś czas, gdy większość Polaków będzie nastawiona przeciwko rządowi. Przestrzegał, że inaczej rządzący „zostaną fizycznie wyrzuceni”.
Odnośnie przeprowadzanych reform i zmian, m.in. w kwestii Trybunału Konstytucyjnego, Wałęsa przyznał, że zmiany są potrzebne, ale nie można ich przeprowadzać w taki sposób, jak robi to PiS, lecz spokojnie. „Jeśli tego nie zrobią – ostrzegam, zanotujcie – to się skończy wojną domową” – groził i deklarował, że jest gotów „stanąć w obronie”, aby nie było „dużych strat”.
Wałęsa powiedział, że wstydzi się za Polskę za granicą. Zadeklarował również, że będzie próbował „nawrócić tych ludzi”.
Zaczynają bezcześcić kolejne słowa... tak jak zrobili to z anarchią i tym podobnymi. Na szczęście jeszcze zostało słowo anarchokapitalizm, którego chyba nikt nie ruszy.Niezłe jaja, czy libertarianizm to jest jakieś modne słowo w mainstreamie ostatnio?
"Ktokolwiek złamie NAP, zasługuje na odjebanie wraz z potomstwem." A nie, konstytucja będzie oparta RACZEJ na libertarianizmie. Niezłe jaja, czy libertarianizm to jest jakieś modne słowo w mainstreamie ostatnio?
Ktokolwiek obrazi Erdoğana zostanie uznany za "notorycznego łamacza NAP" i ma przejebane do dziesiątego pokolenia, lub nawet zostanie ukarany zamknięciem rodu.Turecka konstytucja będzie oparta raczej na libertarianizmie niż na autorytarnym sekularyźmie
Turecka konstytucja będzie oparta raczej na libertarianizmie niż na autorytarnym sekularyźmie -
Gówno mnie obchodzi co oni mają na myśli, niech nazywają rzeczy po imieniu albo nara.Ja przypuszczam że im chodzi wyłącznie o wolny rynek i swobodny handel.
Gówno mnie obchodzi co oni mają na myśli, niech nazywają rzeczy po imieniu albo nara.