vast
Well-Known Member
- 2 745
- 5 808
Podobno Kiszczakowa sama przyszła do IPN'u z przepisaną notatką bolka która miała być dowodem na to, że posiada akta.
Może próbowała – to jeden z możliwych powodów, dlaczego Wałęsa wystąpił niedawno o debatę.Pytanie za 100 pkt.: dlaczego Kiszczakowa nie opchnęła akt samemu Wałęsie? ...z bańkę by przytuliła od razu... Podobno jest osobą nieinteligentną, pomimo, że Ayn Rand czytała, sam nie wiem...
Szybki off top: Gość ma w ogóle dość dobry profil seryjnego mordercy, a wiem to bo edukowałem się na na kilkunastu filmach z youtubeGrunt to być konsekwentnym:
-----------------------------
'Natura dała człowiekowi kły dla rozrywania mięsa'.
albo innego:Tak się go wszyscy czepiają, a z chłopa kawał romantyka. W każdym razie coraz rzadziej się zdarza, żeby kobieta straciła głowę dla mężczyzny.
Jak to mówili prawnicy w starożytnym Rzymie: Twarde żarty, ale żarty.dzwoni telefon do Kajetana Poznańskiego:
- halo Kajetan? co robisz?
- a nic mam urwanie głowy
Zapomniałeś o jednym: 4. Gość jest biały, a jak wiadomo z filmów wszyscy seryjni mordercy są biali.Gość ma w ogóle dość dobry profil seryjnego mordercy, a wiem to bo edukowałem się na na kilkunastu filmach z youtube
1. Inteligentny 2. Chudy, niepozorny 2. Najprawdopodobniej introwertyk (wnioskuję, po tym, że pracował w bibliotece) 3. Nie oddalił się od razu od ofiary
Olsztyńscy funkcjonariusze zostali wezwani wczoraj na nietypową interwencję. Zgłaszającym był 12-latek, który poinformował oficera dyżurnego, że w jego domu miało dojść do nieporozumień rodzinnych. Jak się okazało do tego nieporozumienia doszło po tym, jak rodzice zabronili uczniowi podstawówki korzystać z laptopa.
Wczoraj kilka minut po godz. 20:00 oficer dyżurny Komendy Miejskiej Policji w Olsztynie odebrał telefon od 12-letniego chłopca, który zgłosił, że w jego domu doszło do „nieporozumienia rodzinnego”. Pod wskazany adres pojechał patrol policji. Funkcjonariusze zastali w domu zgłaszającego oraz jego rodziców.
Z relacji 12-latka wynikało, że wezwał policjantów, ponieważ matka z ojcem zabronili mu korzystać z laptopa. Kobieta przyznała, że syn ma karę i faktycznie nie może używać komputera. Jest to spowodowane sprawianiem przez niego problemów w szkole.
Policjanci przeprowadzili z nastolatkiem oraz jego rodzicami rozmowę, a informacja o przeprowadzonej interwencji trafi także do sądu rodzinnego i nieletnich.
Byli bracia Wachowski, teraz są siostry Wachowski
http://www.filmweb.pl/news/Bracia+Wachowscy+są+już+siostrami-116213
Polecam komentarze poniżej newsa.