- Admin
- 4 881
- 12 264
Zacznijcie go reklamować jako Ghandiego polskiej polityki "Papież" nie brzmi dobze, bo papa jest komunistą
Zacznijcie go reklamować jako Ghandiego polskiej polityki "Papież" nie brzmi dobze, bo papa jest komunistą
Sierpiński nie siedzi na krześle, on lewituje.
E, tam Ghandi. Budda od razu
Jacek wygląda trochę na ekscentryka (wspomniana piżamka ), ale w innym sensie niż Korwin, nie wiem czy to dobrze czy źle.
Wystąpienie takie sobie, ale na pewno z czasem będzie lepiej, gdyby mnie wystawili przed kamery to bym nic nie powiedział bo by mi się za bardzo podbródek z nerwów trząsł .
JKM bardzo ładnie się zachowywał wielokrotnie napomykając "pan Sierpiński". Moim zdaniem nie robił tego jednak z dobrego serca, a liczy na przyszłą dekompozycję PL i wciągnięcie Jacka do zaprzegu kucyków.
ale po chuj ze śląska startuje jak tak bardzo pozytywnie widzi pl?Wydaje mi się, że Korwin ma odczucia podobne, albo zbliżone.
No jak to, gdyby Korwin uważał obecność PL za korzystną to tym bardziej powinien startować z okręgu w którym PL startuje. Ale tak naprawdę to chyba po prostu decyzję skąd startować podjął wcześniej i nie miała nic wspólnego z PL.ale po chuj ze śląska startuje jak tak bardzo pozytywnie widzi pl?
A ja wciąż uważam, że powinno dojść na czas określony do Celowej Wielkiej Fuzji Środowisk Pro-wolnościowych. Szkoda, że tak się nie stało.
A inni mają uczulenie na demokracje bezpośrednią i partię piratów, ale nie przeszkadzało to startować z wspólnych list, mimo znacznych różnic w poglądach.Fuzja mogłaby mieć niekorzystny efekt, wiele osób ma uczulenie na Korwina. Straciłaby na tym PL a KNP niewiele by zyskał.
No to ci zagłosują na Korwina, w czym problem?A inni mają uczulenie na demokracje bezpośrednią i partię piratów