Triss
libertarian pitbull
- 107
- 459
Owszem, jakiś pułap to nadal trzyma (humor!), ale słuchanie po raz milionowy pretensji Sama do Deana i Deana do Sama w kółko o to samo robi się w końcu straszliwie męczące...
Dziwne że tak mało tu o tym serialu. W zasadzie to raczej jest dokument. Mimo że komentatorzy czasem palną coś głupiego, a serial jest zrobiony dla amerykańskiego widza i często powtarzają wątek to jeśli ktoś lubi te klimaty - XIX i XX w. USA, na pewno się nie zawiedzie.
Takie seriale powinny być w szkołach, żeby dzieciaki uczyły się o zaradności i współpracy, zamiast słuchać o kolejnym królu/dyktatorze/prezydencie który tylko grabił i zabijał w imię patriotyzmu lub sprawiedliwości społecznej.
Oglądam sobie do śniadania. Podoba mi się, przyjemny.ja ostatnio zaczęłam oglądać serial "Trawka" (Weeds) http://seans24.pl/serial/416-trawka-weeds/#sezon1 ja wciągnęłam się do tego stopnia ze cały dzień oglądałam odcinki UWAGA uzależnia
Teraz zauważyłem, że od połowy lipca zaczął się 3 sezon suits (narazie jest 5 odcinków). Według mnie świetny serial. Jak ktoś nie wie o czym ten serial, to jest o gościu, który wniósł na przesłuchanie walizkę marychy i dostał pracę prawnika.
Brzmi pedalsko.To jest serial o gościu który ma supermoc polegającą na zapamiętywaniu wszystkiego co przeczyta, a do tego jest inteligentny, dostał robotę u takiego prawnika celebryty w najlepszej kancelarii, bo wszedł od tak na rozmowę i go oczarował. Do tego piękne kobiety, wszyscy młodzi piękni i bogaci, nawet ciekawe sprawy i bardzo dobre dialogi.
Polecam
"Orange is the new black" - oglądam z żoną, lekki serial o lasce która trafia do puszki na rok za sprawę z przed 10 lat. W oczekiwaniu na kolejne sezony i odcinki tych których oglądam - ujdzie w tłoku
Brzmi pedalsko.