Hitch
悟
- 3 220
- 4 876
Odpuściłeś "The Wire"? NAJLEPSZE dzieło, jakie powstało przy pomocy kamery? I don't want to live on this planet anymore
Wszystkim antychrześcijanom spodoba się natomiast odcinek drugi ze sceną rozwalania krzyża toporem.History wypuściło bardzo przyzwoity serial Vikings. Akapom powinien się spodobać odcinek nr.1 ze sceną osądzenia osoby oskarżonej o zabójstwo. Prawie jak na Islandii.
Dziwne, że skoro do skazania potrzebna była jednomyślność, to nikt nie zagłosował przeciw.History wypuściło bardzo przyzwoity serial Vikings. Akapom powinien się spodobać odcinek nr.1 ze sceną osądzenia osoby oskarżonej o zabójstwo. Prawie jak na Islandii.
Tam jest dostępne tylko dla amerykańskich IP i w słabej jakości.Obejrzę Wikingów jak treść będzie dostępna na stronie kanału history (w tym momencie uroczy kobiecy głos mówi mi, że nie jest).
Dzięki za info. Poszukałem innego źródła, obejrz i również się wciągnąłem.Tam jest dostępne tylko dla amerykańskich IP i w słabej jakości.
Muzyka Wardruny jest spoko, ale zniechęca mnie do tej kapeli osoba Ghaala.w rytm muzyki Wardruny
To akurat totalna bzdura. Początkowo myślałem, że może ktoś celowo zepsuł.Ktoś dostrzegł jakiś sens w tym jak zmieniali broń w pojedynku?
A ciekawe jak szybko znaleźli nowego kowala?W ogóle to co to za bezsens z tym pojedynkiem, nie mógł tak od razu? Oczywiście stary król (jarl) nie mógł być tylko królem, który ma inne zdanie na jakiś temat, musiał być przy okazji okrutnikiem i dzieciobójcą (ciekawe, że wszyscy w wiosce zapomnieli o tym dzieciaku).
Momentami miałem wrażenie, jakby ekipa wyruszyła na wycieczkę krajoznawczą.do tego jakaś konkretna bitka, a nie machanie toporkami jak przy rąbaniu drzewa na opał
Nie zwróciłem uwagi. Mnie się podoba. Oryginalna uroda.W ogóle brakuje też ładnych kobiet, ta blondynka żona Ragnara ma taką paskudną kwadratową szczękę ...