tolep
five miles out
- 8 589
- 15 492
Nie daja rady. Doman dowodem.A czym kontrolują inteligentnych ludzi?
Nie daja rady. Doman dowodem.A czym kontrolują inteligentnych ludzi?
A czym kontrolują inteligentnych ludzi?
Czyli kontrolują poprzez motłoch... co oznacza, że ci inteligenci nie są tak inteligentni jak myślą. Chociaż moim zdaniem kontrolują ich innymi rzeczami, ale nimi nie pogardzasz. Religia pełni różne role, których nie widzisz z powodu chorobliwej anty-religijności. Dlatego islam zwyciężyNie kontrolują. Tyrania większości ich tępi
To tym bardziej nie kontrolują geniuszy. Tolep dowodem.Nie daja rady. Doman dowodem.
Dla przykładu, inteligentny człowiek który od małego był uczony, że Piłsudski to tytan, zacznie reagować zniecierpliwieniem gdy mu się pod nos podstawi dowody, że Ziuk to kawał zwykłego gnoja. Co? Moje fundamenty historii okazuje się kupą łajna? Nie! To TY przychodzisz z jakimś łajnem! Nie słyszę cię! La la la!
...A gdyby polityk upilnował, to by go obwiniali, że o nich nie dba, bo nie mogą dostać kredytu.I to jest najlepszy dowód na to, że polityka ludzi demoralizuje. Będą przerzucać odpowiedzialność za swoje czyny - na przykład wzięcie kredytu, którego później nie spłacą, na polityka, który nie upilnował banków, żeby nie dawały kredytów takim jak oni.
Niech żyje wszechmocna prewencja!
Nie upilnował nas pan i wleźliśmy komuś w szkodę, na czym sami ucierpieliśmy - ponosi pan moralną odpowiedzialność za los naszej rodziny!
Krzyż przez wielu chrześcijan jest otaczany nabożną czcią więc może trochę szacunku?
Ja też nie wierzę, ale nie pluję. Nie przeszkadzają mi ludzie wierzący. Niech sobie wierzą w co chcą. Tylko niech mnie siłą nie wciągają w swoje wierzenia i wszystko będzie dobrze.Wiekszosc forumowiczow po prostu nie wierzy,
Chodzi chyba o to, że w tamtym czasie Morawiecki był prezesem banku, w którym oni wzięli kredyt. Dalej jest to przerzucanie odpowiedzialności, ale zmienia to trochę postać rzeczy, bo Morawiecki jawnie kłamał, że jego bank nie udzielał tych kredytów.I to jest najlepszy dowód na to, że polityka ludzi demoralizuje. Będą przerzucać odpowiedzialność za swoje czyny - na przykład wzięcie kredytu, którego później nie spłacą, na polityka, który nie upilnował banków, żeby nie dawały kredytów takim jak oni.
Niech żyje wszechmocna prewencja!
Nie upilnował nas pan i wleźliśmy komuś w szkodę, na czym sami ucierpieliśmy - ponosi pan moralną odpowiedzialność za los naszej rodziny!
coKaczyński atakuje skorumpowaną nomenklaturę lat 70. i wszystko, co działo się potem - czyli przemiany ustrojowe roku 1989.
Nowy użytkownik forum @Ojczyzna ogląda TV Kurskiego, grozi to oczywiście zlasowaniem mózgu, co niechybnie następuje.coKaczyński atakuje skorumpowaną nomenklaturę lat 70. i wszystko, co działo się potem - czyli przemiany ustrojowe roku 1989.
Mam wrażenie, że w ostatnim czasie dużo agentów wpływu od ss-manów przypłynęło z bagien IIIRP na to forum, i wysrywy intelektualne maja na poziomie ameby.
O tym,że pizdzielcy, pełowcy,sld i podobni do nich to wszystko jest banda komuchów wie każdy małolat nawet. Niedobrze się robi jak się słucha tych ich ściem, przekazów dnia itd.. Mam wrażenie, że w ostatnim czasie dużo agentów wpływu od ss-manów przypłynęło z bagien IIIRP na to forum, i wysrywy intelektualne maja na poziomie ameby.
Co? Bądz poważny. Każdy ma swój rozum.